Train thuis met de workout!

Workout Fysiocompany

Door de corona maatregelen mochten de medische fitness lessen niet door gaan. Enorm balen natuurlijk dat je de lessen niet kon volgen om in beweging te blijven. Toch is het belangrijk om ondanks alles fit te blijven.
Wij hebben daarom goed nieuws! Onze therapeuten hebben speciaal voor jou een aantal lessen samengesteld.
Ga naar onze online trainingsvideo’s en beweeg mee wanneer het jou uit komt.
Je kunt eenvoudig meedoen vanuit thuis zonder extra fitnessspullen. Zet de video aan, pak twee flesjes water en eventueel een stoel en je kan van start.
Instappen is gemakkelijk want de therapeuten hebben twee trainingslevels gemaakt. Je kan altijd switchen van intensiteit tijdens de oefeningen zodat je altijd het maximale uit de les kan halen.
Begin met de warming up om klaar te zijn voor de les. Tijdens de workout komen kracht, balans en uithoudingsvermogen aan bod. De sessie sluit je af met een cooling down om de spieren lekker soepel te houden en spierpijn te voorkomen.
Volg onze fysiotherapeuten Hilde Samuels en Dimitri Vugts op YouTube of facebook en start je eigen sportsessie thuis.

Youtube logo  Facebook logo
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?