Zoek een Praktijk
Maak direct een afspraak
Tijdens kantooruren (08.00u-17.00u) kunt u telefonisch een afspraak maken.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Fysiotherapie & Samenwerkende Fysiotherapeuten Eindhoven

FysioCompany is een uniek verbond van samenwerkende fysiotherapiepraktijken met een aantal vestigingen in de regio Eindhoven. Door deze unieke samenwerking zijn we in staat de administratieve lasten centraal te regelen waardoor u de aandacht krijgt die u verdiend. In Einhoven en omgeving bevinden zich twee vestigingen waar u altijd terecht kunt. Kijk hieronder voor een overzicht van de vestigingen in de regio.

Door het samenwerkingsverband met 28 fysiotherapiepraktijken bezit FysioCompany over meerdere specialisaties verspreid over de verschillende vestigingen.  Of u nu op zoek bent naar bijvoorbeeld manuele therapie, oedeemtherapie of sportfysiotherapie u vindt altijd de specialist die u zoekt in de omgeving van Eindhoven.

De 5 voordelen van de FysioCompany
  • Altijd een persoonlijk contact
  • ​Alle specialisaties binnen een organisatie
  • Binnen 24 uur behandeling mogelijk​
  • Ruime openingstijden
  • ​​Hulp op maat m.b.t. uw verzekeringsvragen 

Afspraak maken
Tijdens kantooruren van 8.00 uur tot 17.00 uur kunt u telefonisch direct een afspraak maken of een reeds gemaakte afspraak veranderen bij één van onze secretaresses. Maak hier uw afspraak.
 
Onderstaand een overzicht van alle FysioCompany vestigingen in de regio Eindhoven.

Onze vestigingen in de regio Eindhoven

Best - de Ronde
FysioCompany Best
de Ronde 12
5683 CZ Best
073-6232222
Eindhoven - Barrierweg
FysioCompany Eindhoven
Barrierweg 3f
5622 CL Eindhoven
040-2445518
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?