Zoek een Praktijk
Maak direct een afspraak
Tijdens kantooruren (08.00u-17.00u) kunt u telefonisch een afspraak maken.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Fysiotherapie & Samenwerkende Fysiotherapeuten Eindhoven

FysioCompany is een uniek verbond van samenwerkende fysiotherapeuten met een aantal vestigingen in de regio Eindhoven. Door deze unieke samenwerking zijn we in staat de administratieve lasten centraal te regelen waardoor u de aandacht krijgt die u verdiend. In Eindhoven en omgeving bevinden zich twee vestigingen waar u altijd terecht kunt. Kijk hieronder voor een overzicht van de vestigingen in de regio.

Onze vestigingen in de regio Eindhoven

Best - de Ronde
FysioCompany Best
de Ronde 12
5683 CZ Best
073-6232222
Eindhoven - Barrierweg
FysioCompany Eindhoven
Barrierweg 3f
5622 CL Eindhoven
040-2445518

Fysiotherapeut Eindhoven

Door het samenwerkingsverband met 29 fysiotherapiepraktijken bezit FysioCompany over meerdere specialisaties verspreid over de verschillende vestigingen.  Of u nu op zoek bent naar bijvoorbeeld manuele therapie, oedeemtherapie of sportfysiotherapie u vindt altijd de specialist die u zoekt in de omgeving van Eindhoven.

Bij de fysiotherapeuten van Fysiocompany in Eindhoven kunt u terecht met vrijwel iedere klacht die u heeft bij het bewegen.

De algemeen fysiotherapeut behandelt patiënten individueel of in groepen. Hij gaat samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen.

Specialisaties
Bij de fysio in Eindhoven kunt u terecht voor sport gerelateerde klachten. Denk hierbij aan dry-needling, medical typing. Maar ook voor zwangerschap gerelateerde klachten zoals bekkenbodemtherapie.
 

De 5 voordelen van de FysioCompany
  • Altijd een persoonlijk contact
  • ​Alle specialisaties binnen een organisatie
  • Binnen 24 uur behandeling mogelijk​
  • Ruime openingstijden
  • ​​Hulp op maat m.b.t. uw verzekeringsvragen 
     

Afspraak maken voor fysiotherapie in Eindhoven

Tijdens kantooruren van 8.00 uur tot 17.00 uur kunt u telefonisch direct een afspraak maken of een reeds gemaakte afspraak veranderen bij één van onze secretaresses. Maak hier uw afspraak.
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?