Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie bij zwangerschap
Heeft u klachten die gerelateerd zijn aan uw zwangerschap? Hierbij kunnen onze bekkenfysiotherapeuten u helpen. Zij zorgen ervoor dat uw klachten verminderen en bewegen weer comfortabel is.

Een veelvoorkomende klacht tijdens de zwangerschap is pijn in en rond het bekken, de nek, de schouders en de (lage) rug. Door grote veranderingen in het lichaam en een veranderde hormoonspiegel kan men hier ook na de bevalling nog last van blijven houden. Vermijd lang zitten, staan, veel bukken, (trap)lopen en tillen zo veel mogelijk.
Tot 9 maanden na de bevalling spreken we van zwangerschapsgerelateerde klachten.

Wat kunnen onze bekkenfysiotherapeuten voor u betekenen?
De behandeling van de bekkenfysiotherapeut bestaat uit begeleiding, advies over de juiste houding en belasting en oefentherapie. Door middel van oefeningen kan de stabiliteit van het bekken worden verbeterd en kunnen de spieren in lage rug en bekkenboden worden versterkt. Vaak merkt u na een paar behandelingen al dat uw klachten verminderd zijn.

 
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?