Zoek een Praktijk
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Fysiotherapie Vught

Onze vestigingen in de regio Vught

Vught - Mastdammenhoeve
FysioCompany Kortbeek - locatie Mastdammenhoeve
Mastdammenhoeve 1
5262 NA Vught
073-6232222
Vught - Willem de Rijkelaan
FysioCompany Kortbeek - locatie Stadhouderspark
Willem de Rijkelaan 3
5263 DL Vught
073-6232222

Wat is een manueel therapeut?

Een manueel therapeut richt zich op het beter laten functioneren van de gewrichten. Maar ook het verbeteren van de houding en de bewegingen. Veel mensen kiezen er nog altijd voor om in geval van pijn- of bewegingsklachten een afspraak te maken bij de huisarts. De manueel therapeuten bij Fysiocompany zijn echter direct en vrij beschikbaar voor iedereen. In geval van dergelijke klachten kiest u beter voor een manueel therapeut. Wilt u manueel therapie in de regio Vught? Dan kunt u voor één van onze praktijken een afspraak maken.


Manueel therapie in Vught

Fysiocompany heeft 2 praktijken in de regio Vught die voor u klaar staan. U bent dan verzekerd van een persoonlijke aanpak en een specifiek ingericht behandelingsplan, met als doel om uw herstel of revalidatie optimaal te laten verlopen.Tijdens het eerste afspraak zal blijken hoe uw specifieke klacht verholpen kan worden
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?