Adresgegevens
Stationsstraat 26
5151 HB Drunen
0416-375753
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Fysiotherapie bij u thuis

Aanbellen voordeur

Als langskomen lastig of thuisblijven noodzakelijk is
Er kunnen altijd redenen zijn waarom het lastig is om naar de praktijk te komen. Bijvoorbeeld dat u na een operatie nog niet kunt lopen, of omdat u door uw aandoening niet zo ver kunt lopen naar de praktijk.

Klachten die wij aan huis behandelen
Bij sommige klachten is het gewoonweg noodzaak om thuis te blijven bijvoorbeeld na een operatie van een nieuwe knie/ heup of een hernia operatie. Maar ook bij andere aandoeningen waarbij u slecht ter been kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan de revalidatie na een beroerte (CVA). We komen natuurlijk graag naar u toe als het nodig is.

Fysiocompany aan huis
Het biedt ook veel voordelen. Je kan de oefeningen goed afstemmen met jou eigen thuisomgeving.  Afstemming vindt plaats met de thuiszorg die bij je komt.

Afspraak maken?
Mocht er in je situatie behoefte zijn om thuis behandeld te worden of is het bedoeld voor een van je ouders vraag dit dan aan de therapeut of secretaresse aan de telefoon.
Er kan dan een passend moment worden gevonden voor je behandeling in de thuissituatie. De gespecialiseerde fysiotherapeut komt dan naar je toe.
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?