Adresgegevens
Stationsstraat 26
5151 HB Drunen
0416-375753
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Samenwerking met podotherapie

Struikelt uw kind vaak of klaagt uw kind wanneer hij of zij wat langer moet lopen?
Speciaal voor kinderen is een spreekuur met de podotherapeut en de kinderfysiotherapeut samen. Ze kijken gezamenlijk naar de spieren, het looppatroon en de stand van de botten. Het advies is om te zorgen voor een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van de voeten in de groei. Kinderen met pijn in voeten, benen, knieën  en rug kunnen bij ons terecht.
 
Fysiotherapie en Podotherapie werken samen voor uw kind!
 Fysiocompany ’t Station en Podotherapie de Wit starten samen in oktober 2017 speciaal voor kinderen met een nieuw gezamenlijk kinderspreekuur . Kinderen met pijn in voeten, benen, knieên  en rug kunnen hier terecht. Maar ook bij regelmatig struikelen of klachten bij langer lopen, kunt u samen met uw kind het kinderspreekuur bezoeken. De kinderfysiotherapeut en de podotherapeut kijken samen naar de klacht van uw kind. Er wordt onder andere gekeken naar het bewegingsapparaat, het looppatroon en de stabiliteit. Na het onderzoek wordt een behandelplan opgesteld.
Pas nog hebben we zo een meisje van 5 jaar geholpen. Ze kwam met enkelklachten en een afwijkend looppatroon, moeder had gezien dat ze niet goed liep en vaak struikelde. Na onderzoek is er besloten om te starten met steunzooltherapie van de podotherapeut en spierversterkende oefeningen onder begeleiding van de fysiotherapeut. Na 6 weken was het meisje weer klachtenvrij, ze loopt nu veel steviger/ zekerder en ze struikelt nagenoeg niet. Ze blijft onder controle bij zowel kinderfysiotherapeut als podotherapeut ivm de groei.
Het gezamenlijke spreekuur wordt gehouden in het pand van Fysiocompany ’t Station , Stationsstraat 26, 5151 HB Drunen. Voor het maken van een afspraak kunt contact opnemen met Fysiocompany ’t Station, tel. nr. 0416-375753 of Podotherapie de Wit, tel nr. 0416-322230.Fysiocompany ít Station en Podotherapie de Wit
Fysiocompany ít Station en Podotherapie de Wit

https://issuu.com/uitgeverij/docs/drb_20171025/1?e=4988217/54602815
Fysiocompany ít Station en Podotherapie de Wit
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?