Adresgegevens
Stationsstraat 26
5151 HB Drunen
0416-375753
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Medisch centrum 't Station Drunen

We bevinden ons in een medisch centrum waar wij nauw samenwerken met:

Podotherapie de Wit, deze praktijk heeft een combispreekuur met de fysiotherapeut bij klachten aan voeten, benen en lage rug voor zowel volwassen als kinderen.

Osteopathie, een logische keuze omdat osteopathie veel overlap heeft met fysiotherapie bij lichamelijke klachten aan botten, spieren, zenuw en gewrichten.

Ergotherapie, thuis bij de patiënt, bekijkt de ergotherapeut samen met de fysiotherapeut welke problemen er zijn in het dagelijks leven en hoe we deze kunnen oplossen.

Jumpdancefactory,  een veelzijdige dansschool waar je voor een rijk aanbod aan dans, yoga en sport terecht kunt op maar liefst 11 locaties in Noord Brabant. We geven lessen voor kinderen vanaf 2 jaar tot en met volwassenen van 99 jaar. Voor iedereen iets leuks!

Diëtistenpraktijk de Langstraat, de diëtist is de expert op gebied van voeding bij gezondheid en ziekte. We werken samen op meerdere gebieden zoals bij dreigend overgewicht, COPD, hart en vaatziekten.

Psychologiepraktijk Indigo vindt geen enkele psychische klacht raar en ze hebben alles al wel een gezien.  Het gaat ze erom dat u zelf (weer) snapt wat u kan doen om een prettig leven te leiden. Soms lukt dat het beste met behandeling.

Voor meer info zie paramedisch centrum 't Station
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?