Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Openingstijden

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij u een diversiteit aan openingstijden. Wanneer u naar de pagina van de praktijk met uw voorkeur gaat ziet u daar aan de rechterkant alle openingstijden. Alle praktijken bieden ook openingstijden in de avonduren, op deze manier kunt u samen met een van onze secretaresses een afspraak maken die past binnen uw eigen agenda. 

Terugbellen voor een afspraak?

Vindt u het prettiger dat we u terug bellen voor een afspraak. Ga dan naar contact en vul het contactformulier in. Wij nemen de volgende werkdag zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?