Zoek een Praktijk
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Fysiotherapie Drunen

Voor fysiotherapie in Drunen bent u bij FysioCompany het juiste adres. FysioCompany heeft namelijk in Drunen diverse fysiopraktijken gevestigd waar u direct terecht kan. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende aandoeningen. Daarnaast biedt Drunen de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een accupunctuur behandeling.
fysiotherapie Drunen
Indien u een afspraak wenst te maken, dan kan dat eenvoudig door het invullen van het contactformulier, of door te bellen naar 073-6232222. U komt dan in contact met een medewerker van ons Centraal Bureau. Met toegang tot de agenda’s van al onze therapeuten kunnen wij direct een afspraak voor u maken, verzetten of annuleren.

Onze vestigingen in de regio Drunen

Drunen - Stationsstraat
FysioCompany 't Station
Stationsstraat 26
5151 HB Drunen
0416-375753
Drunen - Torenstraat
FysioCompany Strikkers, de Rooij & Jongmans
Torenstraat 18
5151 JL Drunen
0416-373171
Drunen - Burg. van der Heijdenstraat
FysioCompany Zandley
Burg. van der Heijdenstraat 1
5151 HK Drunen
0416-375753

Fysiotherapeut Drunen

U kan zelf aangeven door welke therapeut u behandeld wilt worden. Uiteraard staan de collega’s van het Centraal Bureau voor u klaar om samen met u te bekijken welke therapeut, uw klacht het beste kan behandelen.
 

Manuele therapie Drunen

Bent u op zoek naar manuele therapie in de regio Drunen? In de regio Drunen kunt u voor manuele therapie terecht bij FysioCompany 't Station.
 

Voor wie is de manuele therapie geschikt?

Wellicht denkt u dat manuele therapie alleen geschikt is voor ouderen met gewrichtsproblemen. Echter is dit niet het geval. Van jongeren tot ouderen en van professionele tot amateur sporters. Binnen iedere leeftijdscategorie komt pijn aan de gewrichten voor.
 

Wanneer kunt u gebruik maken van manuele therapie in Drunen?

Als u een gewricht slecht kunt bewegen en hier ook pijn bij heeft dan is manuele therapie een oplossing.  Tijdens het eerste afspraak zal blijken hoe uw specifieke klacht verholpen kan worden. De manueel therapeut gebruikt speciale technieken, het effect van manuele therapie is dan ook direct merkbaar.
 

Afspraak maken voor fysio bij een vestiging in Drunen?

U kunt een afspraak maken voor fysiotherapie van maandag tot en met donderdag van 08:00u tot 20:00u en vrijdag van 08:00u tot 17:00u. In het weekend kunt u altijd het antwoordapparaat inspreken om uw afspraak te annuleren. U kunt bellen naar 073 623 222 of vul gemakkelijk het afspraakformulier in. 
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?