FysioCompany staat al 15 jaar voor kwaliteit, transparantie en zet de patient altijd op nummer 1
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

FysioCompany

Een unieke vorm van samenwerken met 26 fysiotherapiepraktijken gevestigd in de volgende gemeenten: Drunen, 's-Hertogenbosch, Vught, Empel, Eindhoven, Roermond, Nederhemert, Hedel, Wijk en Aalburg, Den Dungen en Heusden. Met alle specialisaties binnen deze organisatie kunnen wij iedere patient de juiste therapie aanbieden.

De 5 voordelen van de FysioCompany
  • Altijd een persoonlijk contact
  • ​Alle specialisaties binnen een organisatie
  • Binnen 24 uur behandeling mogelijk​
  • Ruime openingstijden
  • ​​Hulp op maat m.b.t. uw verzekeringsvragen
     
​Wij vinden het belangrijk dat u als patient alle aandacht krijgt die u verdiend. Omdat bewegen in het leven heel erg belangrijk is, streven wij er na om u zo snel mogelijk weer op de been te krijgen.

Onze organisatie is zo ingericht dat u uw administratieve lasten door ons Centraal Bureau kunt laten oplossen. Op deze manier heeft de fysiotherapeut alle aandacht voor u en uw klachten. Het Centraal Bureau is op maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 08:00u en 20:00u, op vrijdag tussen 08.00u en 17.00u om uw vragen rondom verzekeringen, eigen risico, behandelingen, afspraken en overige zaken voor u te beantwoorden.

Het Centraal Bureau is gevestigd op onderstaand adres:

Centraal Bureau FysioCompany
Marco polostraat 12
5223 RP 's-Hertogenbosch

Binnen ons samenwerkingsverband kunt u terecht met al uw klachten. Wij hebben alle specialisaties in huis en kunnen gemakkelijk onderling doorverwijzen wanneer dit nodig zou zijn. FysioCompany werkt met één systeem, waardoor uw dossier, met toestemming van u, gemakkelijk ingezien kan worden door een collega therapeut
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?