Adresgegevens
Stationsstraat 26
5151 HB Drunen
0416-375753
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Fysiotherapie en revalidatie voor COVID-19 patiŽnten in Drunen

We bieden voor mensen die thuis in quarantaine hebben gezeten of uit het ziekenhuis ( na opname of intensive care ) komen een specifieke revalidatie aan.
 
Het COVID-19 kan uw conditie en kracht aantasten en kan door longproblemen na het coronavirus nog lang aanhouden. Het is van belang om na herstel van het virus spoedig te beginnen met het behandeltraject, zodat u uw normale activiteiten weer kunt hervatten.
Deze zorg is aanwezig in het paramedisch centrum ’t Station in Drunen.

 Lourens HoeksmaLourens Hoeksma, onze longtherapeut, is werkzaam binnen het landelijk samenwerkingsverband ten aanzien van herstel na het coronavirus. 
Daarnaast werkt een gespecialiseerd team van Fysiotherapeuten, Diëtiste, Ergotherapeuten, en Psychologen nauw samen om de beste hulp bij deze revalidatie te bieden.
Met actuele behandelinformatie en gerichte scholing zorgen wij dat onze expertise up-to-date is.
Wilt u hierover meer informatie?  Kijk dan op de site van Chronisch Zorgnet.
Voor vragen of het maken van een afspraak bel: 0416 -375753

 
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?