Maak direct een afspraak, ook in het weekend!
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Contact

Wanneer u in het weekend geblesseerd raakt of toch een afspraak wil maken met een van onze fysiotherapeuten, dan bieden wij hiervoor sinds kort een What's app spoeddienst aan. Met deze dienst willen we ervoor zorgen dat u na het weekend zo snel mogelijk terecht kunt. Deze dienst is uitsluitend bedoeld voor het maken van een afspraak en het nummer kan alleen ingezet worden voor WhatsApp contact. Telefonisch contact opnemen met dit nummer is niet mogelijk. Daarnaast werkt deze what's app dienst alleen tussen 08.00u en 17.00u in het weekend via What's app nummer 06 829 429 60. 

Voor vragen rondom verzekering en vergoedingen vragen wij u telefonisch contact op te nemen tijdens onze openingstijden. 

Hieronder vindt u het post- en bezoekadres van ons Centraal Bureau:
Postadres
Centraal Bureau FysioCompany
Postbus 2028
5202 CA 's-Hertogenbosch
info@fysiocompany.nl
Bezoekadres
Centraal Bureau FysioCompany
Marco polostraat 12
5223 RP 's-Hertogenbosch
info@fysiocompany.nl

Wilt u graag in contact komen met een van onze therapeuten of wilt u graag terug gebeld worden door het Centraal Bureau, dan kunt uw gegevens hier achterlaten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?