Zoek een Praktijk
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Fysiotherapie Waalwijk

Zoekt u een fysio of fysiotherapeut in Waalwijk? Dan bent u in goede handen bij Fysiocompany in Waalwijk! Onze enthousiaste fysiotherapeuten in Waalwijk zorgen ervoor dat u snel weer optimaal kunt bewegen.

Onze vestigingen in de regio Waalwijk

Waalwijk - Molenvlietstraat
FysioCompany Molenstaete
Molenvlietstraat 1
5142EL Waalwijk
073 - 6232222
Waalwijk - Putstraat
FysioCompany Waalwijk
Putstraat 1a
5142 RJ Waalwijk
0416-745083
 

Fysiotherapeut Waalwijk

Al onze fysiotherapeuten beschikken over specialistische kennis en ervaring om je zo snel mogelijk van je klachten af te helpen. Momenteel hebben wij 2 fysiopraktijken in Waalwijk. In Waalwijk bieden we verschillende specialisaties aan zoals medical taping.


Manuele therapie Waalwijk  

Bij FysioCompany Waalwijk kunt u ook terecht voor manuele therapie. De manueel therapeut past hiervoor een aantal specifieke technieken toe. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: u voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn.


Afspraak maken bij een fysio in Waalwijk?

Wil je meer weten over de behandelingen of de fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij onze locaties in Waalwijk? Op de vestigingspagina's vindt u informatie van de fysiotherapeuten en waar ze gespecialiseerd in zijn.  Een afspraak kunt u gemakkelijk maken via het formulier op onze website. Of u kunt bellen tijdens kantooruren naar : 073 623 2222
 
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?