Zoek een Praktijk
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Fysiotherapie Rosmalen

In de regio Rosmalen vindt u 2 fysio praktijken. FysioCompany staat al 19 jaar voor kwaliteit, transparantie en zet de patiënt altijd op nummer 1. Met onze 28 aangesloten praktijken kunnen wij u als patiënt altijd de beste zorg bieden en hebben wij alle specialisaties in eigen huis. Bekijk hieronder de vestigingen in Rosmalen.

Onze vestigingen in de regio Rosmalen

Rosmalen - Maasborch
FysioCompany de Overlaet
Maasborch 4
5247 SR Rosmalen
073-6232222
Rosmalen - Hoff van Hollantlaan
FysioCompany Perron 4
Hoff van Hollantlaan 1f (ingang C)
5243 SR Rosmalen
073-6232222 / Fysiek 073-5223570

Fysiotherapeut Rosmalen

Onze vestigingen in Rosmalen hebben verschillende algemene fysiotherapeuten. De fysiotherapeut gaat samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Door het opstellen van een plan gaat de fysiotherapeut samen met u kijken naar de mogelijkheden. Zo wordt er gekeken naar uw lichamelijke situatie en uw wensen.

fysiotherapie rosmalen


Afspraak maken voor fysiotherapie in Rosmalen

Tijdens kantooruren, van maandag tot en met donderdag van 08:00u tot 20:00u en vrijdag van 08:00u tot 17:00u, kunt u telefonisch direct een afspraak maken of een reeds gemaakte afspraak veranderen bij één van onze secretaresses. Maak hier uw afspraak.


Manuele therapie Rosmalen

Bent u op zoek naar manuele therapie in de regio Rosmalen? In de regio Rosmalen zijn er 2 vestigingen waar u terecht kunt voor manuele therapie.
 

Voor wie is de manuele therapie geschikt?

Wellicht denkt u dat manuele therapie alleen geschikt is voor ouderen met gewrichtsproblemen. Echter is dit niet het geval. Van jongeren tot ouderen en van professionele tot amateur sporters. Binnen iedere leeftijdscategorie komt pijn aan de gewrichten voor.
 

Wanneer kunt u gebruik maken van manuele therapie in Rosmalen?

Als u een gewricht slecht kunt bewegen en hier ook pijn bij heeft dan is manuele therapie een oplossing.  Tijdens het eerste afspraak zal blijken hoe uw specifieke klacht verholpen kan worden. De manueel therapeut gebruikt speciale technieken, het effect van manuele therapie is dan ook direct merkbaar.
 

Afspraak maken manuele therapie Rosmalen?

U kunt een afspraak maken voor manuele therapie van maandag tot en met donderdag van 08:00u tot 20:00u en vrijdag van 08:00u tot 17:00u. In het weekend kunt u altijd het antwoordapparaat inspreken om uw afspraak te annuleren. U kunt bellen naar 073 623 222 of vul gemakkelijk het afspraakformulier in. 
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?