Zoek een Praktijk
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Fysiotherapie Den Bosch - Samenwerkende fysiotherapeuten

Bij FysioCompany treft u gespecialiseerde fysiotherapeuten uit Den Bosch en directe omgeving. FysioCompany is een uniek verbond van samenwerkende fysiotherapiepraktijken voornamelijk gevestigd in Noord-Brabant. Door deze unieke samenwerking zijn we in staat de administratieve lasten centraal te regelen, waardoor u de aandacht krijgt die u verdient. Met meer dan 9 fysiotherapie vestigingen in Den Bosch en omstreken is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Kijk hieronder voor een overzicht van de vestigingen voor fysio Den Bosch. Maak eenvoudig een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten. 

fysiotherapeut Den Bosch

Onze vestigingen in de regio Den Bosch

's-Hertogenbosch - Eerste Haren
FysioCompany de Haren
Eerste Haren 2
5233BB 's-Hertogenbosch
073-6232222
's-Hertogenbosch - Amstellaan
FysioCompany Ooms
Amstellaan 56
5215 GB 's-Hertogenbosch
073-6232222
's-Hertogenbosch - Buys Ballotweg
FysioCompany Rijken
Buys Ballotweg 30
5223 GH 's-Hertogenbosch
073-6232222
's-Hertogenbosch - Koenendelseweg
FysioCompany van de Ven & de Laat
Koenendelseweg 9
5222 BG 's-Hertogenbosch
073-6232222
's-Hertogenbosch - Marco Polostraat
FysioCompany van Mourik & van der Valk
Marco Polostraat 12
5223 RP 's-Hertogenbosch
073-6232222
Empel - Brink
FysioCompany Zanin
Brink 4
5236 AR Empel
073-6232222
Rosmalen - Maasborch
FysioCompany de Overlaet
Maasborch 4
5247 SR Rosmalen
073-6232222
Vught - Mastdammenhoeve
FysioCompany Kortbeek - locatie Mastdammenhoeve
Mastdammenhoeve 1
5262 NA Vught
073-6232222
Vught - Willem de Rijkelaan
FysioCompany Kortbeek - locatie Stadhouderspark
Willem de Rijkelaan 3
5263 DL Vught
073-6232222

Fysiotherapeuten in Den Bosch

Diverse fysiotherapeuten in Den Bosch zijn verenigd bij FysioCompany. Dankzij dit unieke samenwerkingsverband met 25 fysiotherapiepraktijken bezit FysioCompany meerdere specialisaties aan, verspreid over de verschillende vestigingen.  Of u nu op zoek bent naar bijvoorbeeld manuele therapie, oedeemtherapie of sportfysiotherapie, u vindt altijd de specialist die u zoekt.Onze fysiotherapeuten zijn gevestigd in een ruime regio, waarvan het grootste deel in Noord-Brabant.

fysiotherapie den bosch


Wat doet een fysiotherapeut?

Eén fysiotherapeut houdt zich bezig met het behandelen van patiënten die in het dagelijks leven belemmering ondervinden met bewegen. De fysiotherapeut behandelt patiënten individueel of in een groep. De fysiotherapeut stelt een behandelplan op. In dit plan wordt er rekening gehouden met uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met de adviezen en oefeningen die u van de therapeut krijgt, wordt ervoor gezorgd dat u beter kunt bewegen. Deze fysio werkwijze is tevens van toepassing voor onze fysiotherapie in Den Bosch.
 

Met welke klachten kan ik bij een fysio terecht?

U kunt bij onze Bossche fysiotherapeuten terecht voor vrijwel alle klachten aan het steun- en bewegingsapparaat. Heeft u bijvoorbeeld een blessure of klacht waardoor u moeizamer beweegt? Dan kan een fysio u hierbij helpen en deze klachten verminderen of uiteindelijk laten verdwijnen. Dit kan om zeer uiteenlopende delen van het lichaam gaan, zoals uw gewrichten, uw rug, uw achillespees, maar bijvoorbeeld ook bij incontinentie, klachten van duizeligheid of artrose kunt u bij een fysiotherapeut terecht. Omdat er bij FysioCompany diverse fysiotherapeuten uit ’s-Hertogenbosch aangesloten zijn - met ieder hun eigen specialiteiten – kan FysioCompany u de meest geschikte specialist bieden voor het behandelen van uw klacht.

fysio den bosch

Specialismen

Onze fysiotherapeuten Den Bosch zijn, zoals aangegeven, gespecialiseerd op uiteenlopende vakgebieden. Op deze pagina treft u een overzicht van al onze specialisaties.
 

De 6 voordelen van FysioCompany Den Bosch

Wat maken onze fysiotherapeuten uit Den Bosch (en daarbuiten) nou zo uniek ten opzichte van andere praktijken? We sommen enkele voordelen even voor u op:
  • Altijd een persoonlijk contact
  • ​Alle specialisaties binnen een organisatie
  • Binnen 24 uur behandeling mogelijk​
  • Ruime openingstijden
  • Meerdere vestigingen in Den Bosch
  • ​​Hulp op maat m.b.t. uw verzekeringsvragen 


Afspraak maken fysio 's-Hertogenbosch

Bezoek één van onze fysio vestigingen in ’s-Hertogenbosch. Tijdens kantooruren, van maandag tot en met donderdag van 08:00u tot 20:00u en vrijdag van 08:00u tot 17:00u, kunt u telefonisch direct een afspraak maken of een reeds gemaakte afspraak veranderen bij één van onze secretaresses. Maak hier uw afspraak.
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?