FysioCompany 't Station


Klik hier voor revalidatie na COVID-19

Deze praktijk in Drunen bestaat uit een jong en energiek team. Een diversiteit aan kennis en specialisaties komt u in deze praktijk tegen. De praktijk ontwikkelt zich nog steeds in nieuwe specialisaties en blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Het zoeken naar samenwerking doet zij graag. Hieronder ziet u de therapeuten die werkzaam zijn in deze praktijk. Daarnaast zijn deze therapeuten ook werkzaam in Zorgcentrum Zandley. Ook hier kunt u van maandag tot en met vrijdag ingepland worden voor behandelingen. Leven is bewegen. Met FysioCompany 't Station / Zandley bent u snel weer in beweging. In het jonge en hechte team worden kwaliteit van zorg en persoonlijke benadering voorop gesteld.  

Fysiocompany 't Station Drunen  Overzicht Fysiocompany 't Station Drunen
FysioCompany ’t Station

Gezondheid is voor de meeste mensen het allerhoogste goed. Voor velen is beweging dan ook dé manier om in goede en gezonde conditie te blijven. Wanneer dat bewegen niet meer zo vanzelf-sprekend gaat, kunt u bij FysioCompany terecht. Wij helpen u dan bij het revalideren, trainen of herstellen van uw blessure door middel van fysiotherapie. De beste behandelingen worden verricht door ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten. Hierdoor bent u weer snel in beweging!
Binnen de praktijk FysioCompany ’t Station bieden wij onder andere aan:
 • Balanz4Kidz multidisciplinair programma voor kinderen met overgewicht;
 • Move4Kidz programma ter ondersteuning van grof motorische / sport en spel vaardigheden;
 • Medische en fysio fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut sporten;
 • Fitness voor mensen met een beperking;
 • Hand en pols therapie, voor klachten aan hand, vingers en pols;
 • Medical taping, de bekende methode van de gekleurde elastische tape om spieren in de functie te ondersteunen zonder de beweging te beperken;
 • Revalidatie na operatie van de schouder, rug, heup of knie en
 • Therapie aan huis, mede door onze expertise en samenwerkingen in de wijkzorg worden we vaak betrokken bij therapie in de thuissituatie.

  Tevens zijn er binnen FysioCompany ’t Station meerdere soorten zorgverleners werkzaam. Wij werken nauw samen met:
   
 • Podotherapie de Wit uit Drunen. Deze praktijk heeft een gezamenlijk spreekuur met een fysiotherapeut bij klachten aan voeten, benen en lage rug voor zowel volwassen als kinderen;
 • DVPO. Een logische keuze omdat osteopathie veel overlap heeft met fysiotherapie bij lichamelijke klachten aan botten, spieren, zenuw en gewrichten;
 • Ergo Den Bosch, thuis bij de patiënt, bekijkt de ergotherapeut samen met de fysiotherapeut welke problemen er zijn in het dagelijks leven en hoe we deze kunnen oplossen.
 • Huidgericht Drunen, de huidtherapeuten zijn deskundig in het aanmeten en adviseren van kousen en bandage bij oedeem (vocht) in benen en armen. De behandelingen worden afgestemd met de oedeemtherapeuten van FysioCompany;
 • First choice fitness, Stay fit-, Power Yoga, step lessen en Ladies only. Bewegen in kleine groepen met een vertrouwd en bekend gezicht voor de groep;
 • Hands up kinderergotherapeute, waarom heeft een kind moeite heeft met het aanleren of uitvoeren van bewegingen en taken. Na een analyse wordt er een praktische oplossing geboden. Vaak gaat dit in samenspraak gaan met één van de kinderfysiotherapeuten van FysioCompany.
 • Stresspraktijk, een Psychosociaal Counselor voor stress gerelateerde klachten. Of het nu gaat om ziekte, burn-out, depressie, rouw, een gebrek aan zelfvertrouwen, problemen op werk, of binnen de familie de therapeute blijft oog houden voor de relatie tussen de lichamelijke, psychologische  en sociale aspecten van de klacht.
 • Diëtistenpraktijk de Langstraat. De diëtist is de expert op gebied van voeding bij gezondheid en ziekte. We werken samen op meerdere gebieden zoals bij dreigend overgewicht, COPD, hart en vaatziekten.
 • P.I.T. De personal trainer is het adres voor de persoonlijke begeleiding om je eigen doelstellingen te halen. Dit kan ook in afstemming met de andere zorgverleners.
 • Handergotherapie, de hand- en polsspecialisten hebben de handen in elkaar geslagen. Dit team van fysiotherapeut en ergotherapeut is er voor de behandeling en het aanmeten/maken van brace/spalken bij hand en pols klachten.
 • Zorgcentrum Zandley. In dit zorgcentrum verzorgen wij de fysiotherapeutische behandelingen voor de bewoners, het personeel, de vrijwilligers en omwonenden. We hebben de beschikking over een ruime oefenzaal met oefenapparatuur en een behandelkamer.
 • De basisscholen in de gemeente Drunen;
 • De huisartsen en praktijkondersteuners middels periodiek gezamenlijk overleg.

In de regio Drunen staan de  algemeen, geriatrie, kinder, manueel, oedeem en hand therapeuten tot uw beschikking. Er is altijd een mogelijkheid voor het inplannen van een afspraak bij één van onze collega’s. FysioCompany biedt u de kans om binnen 24 uur gezien te worden.

Onze eigen landingspagina vindt u hier: 't Station landingspagina


 
Riette van Beerendonk (BIG 79057843204)
Riette van Beerendonk (BIG 79057843204)
r.v.beerendonk@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Oedeemtherapie
Aanwezig
Maandag, woensdag, donderdag
Registers
KNGF, NVFK, NVFL, KRF-NL
Aandachtsgebieden
Medical Taping
Mandy van Drunen (BIG 29922776104)
Mandy van Drunen (BIG 29922776104)
m.vandrunen@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie, Kinderfysiotherapie
Aanwezig
maandag
Registers
KNGF, KRF-NL, NVFK
Aandachtsgebieden
Kinder fysiotherapeut
Lourens Hoeksma (BIG 29065811904)
Lourens Hoeksma (BIG 29065811904)
l.hoeksma@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie, Geriatrie
Aanwezig
maandag t/m vrijdag
Registers
KNGF, KRF-NL
Aandachtsgebieden
Geriatrie, Medical Taping, CVA / Beroerte, Medische fitness, Schouderrevalidatie, COPD
Dimitri Vugts (BIG 89048245004)
Dimitri Vugts (BIG 89048245004)
d.vugts@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie, Manuele therapie
Aanwezig
Maandag t/m vrijdag
Registers
KNGF, NVMT, KRF-NL
Aandachtsgebieden
Lid Parkinson netwerk, Lid Claudicatio netwerk, Lid Schoudernetwerk ZON (Zuid Oost Nederland)
Hilde Samuels (BIG 9918604204)
Hilde Samuels (BIG 9918604204)
h.samuels@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Oedeemtherapie
Aanwezig
dinsdag t/m vrijdag
Registers
KNGF, NVFL, KRF-NL
Aandachtsgebieden
Medical Taping, Medische fitness
Beau Roubos (BIG 99924531604)
Beau Roubos (BIG 99924531604)
b.roubos@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie
Aanwezig
maandag t/m vrijdag
Registers
KNGF, KRF-NL
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?