Adresgegevens
Stationsstraat 26
5151 HB Drunen
0416-375753
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Ditist bij paramedisch centrum t Station

Leonie Rijken

Leonie Rijken is werkzaam als diëtist bij Diëtistenpraktijk de Langstraat. Deze praktijk is gevestigd op meerdere locaties in Drunen en Vlijmen en heeft met een team van vier diëtisten heel wat expertise in huis. 
Leonie gaat werken bij paramedisch centrum ’t Station in Drunen. Hier gaat ze het team versterken en samenwerken met de andere disciplines zoals fysiotherapie, ergotherapie, osteopathie, podotherapie, huidtherapie, stress counseling, fitness.
De titel diëtist is een beschermde titel en mag alleen gevoerd worden na het afronden van de vierjarige HBO-opleiding en is opgenomen in de basisverzekering en voor bepaalde chronische ziekten is er extra vergoeding mogelijk.
 
Een verwijzing van een arts is niet noodzakelijk voor het maken van een afspraak. Een diëtist is dé expert op het gebied van voeding in relatie tot gezondheid, ziekte en gewicht. Zij kan voor álle mogelijke vragen en problemen op dit gebied bezocht worden.

Leonie is al van jongs af aan gefascineerd door zowel voeding als diëtetiek. Vanuit haar directe omgeving keek ze jaren vanaf de zijlijn toe naar ‘de strijd tegen de kilo’s’. Hierdoor heeft ze al jong besloten om diëtist te willen worden.

In 2013 is zij afgestudeerd en  heeft ervaring opgedaan als allround diëtist in een paramedische praktijk en binnen een medisch facilitair bedrijf. Aandachtsgebieden zijn naast overgewicht, ondervoeding, diabetes en hart- en vaatziekten, ook begeleiding bij emotioneel eten en het koolhydraatbeperkt dieet. Ook voor begeleiding bij COPD, voedselintoleranties of 'gewone' voedingsvragen kunt u bij haar terecht!

 Een afspraak maken kan via 0416-377193
’t Station
Stationsstraat 26
5151HB Drunen
info@dietist-langstraat.nl
www.dietist-langstraat.nl
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?