Adresgegevens
Burgemeester Verwielstraat 67
5062 GC Oisterwijk
013-5285598
Maak direct een afspraak
Tijdens kantooruren (08.00u-17.00u) kunt u telefonisch een afspraak maken.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Medisch fitnessMedische Fitness


Vanzelfsprekend bewegen
Voor de meeste jonge mensen is van toepassing dat ze op sportief gebied de inspanning kunnen leveren die ze graag willen. Doorzettingsvermogen, een goede trainer of instructeur met kennis van de tak van sport, is voldoende om gestelde doelen te realiseren. Soms werkt dat later in het leven niet meer op dezelfde wijze. Een (langdurige) blessure, een ziekte of een aandoening maakt dat bewegen minder vanzelfsprekend wordt.

Verantwoorde training met Medische Fitness
Om juist dan op een verantwoorde manier te gaan bewegen, vraagt om meer deskundige expertise. Dat wil zeggen, zowel deskundigheid op het gebied van bewegen als ook deskundigheid van de beperking die het bewegen beïnvloedt. In Medische Fitness komt deze kennis en kunde samen. Voldoende kennis met betrekking tot ziektes of aandoeningen en voldoende kennis met betrekking tot de training.
De juiste- en verantwoorde grenzen stellen en opzoeken, een goede variatie en opbouw van de training kun je aan de Fysio-Medische-Fitness Trainer overlaten.

Ook het informeren en instrueren zijn binnen de Medische Fitness belangrijke aandachtspunten. En als het even kan, mag bewegen ook iets zijn waar mensen plezier aan beleven. De fysiotherapeut met een opleiding voor Medische Fitness kan je daarbij helpen.
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?