Adresgegevens
Molenvlietstraat 1
5142EL Waalwijk
073 - 6232222
info@fysiocompany.nl
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

FysioCompany Molenstaete

FysioCompany Molenstaete is sinds de zomer 2019 de 2e vestiging van Fysiocompany in Waalwijk. De praktijk is gevestigd in het fit- en gezondheidscentrum InfraLigne Waalwijk en heeft een warme en gemoedelijke uitstraling.

Het fit- en gezondheidscentrum is onderdeel van het multidisciplinaire gezondheidscentrum Molenstaete, waarin tevens  een praktijk voor orthopedagogiek, praktijk voor kinder- en jeugdtherapie en een coaching centrum gevestigd zijn.
U vindt FysioCompany Molenstaete aan de Molenvlietstraat 1 in Waalwijk.
Er zijn helaas geen medewerkers gevonden in deze vestiging.
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?