Adresgegevens
Barrierweg 3f
5622 CL Eindhoven
040-2445518
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

FysioCompany Eindhoven

Fysiocompany Eindhoven biedt op een laagdrempelige manier, kwalitatieve hoogwaardige fysio- en manuele-therapie,en osteopathie waarbij de mens centraal staat en waar je jezelf thuis voelt in een gemoedelijke sfeer met ruimte voor een kopje koffie of thee.

Sinds 2010 zijn we gevestigd in het moderne multidisciplinaire gezondheidscentrum MensZorg aan de Barrierweg 3F met een prachtig geoutilleerde oefenzaal.  We werken samen met de andere disciplines ook allemaal hier gevestigd. Huisartsen, kinderfysiotherapie, diëtiste, apotheek (voor meer informatie. ( www.gezondheidscentrummensZorg.nl )
 
We werken door kennisverbreding samen met andere praktijken binnen Fysiocompany en zijn al jaren HKZ gecertificeerd.
Ons team bestaat uit 6 fysiotherapeuten, allen geregistreerd in het kwaliteitsregister van het KNGF.
 
Een speerpunt in onze praktijk is de aandacht voor de oudere mens en hun specifieke problematiek, revalidatie na prothesen (heup, knie en schouder) en algemene conditie verslechtering. Dit is mede een van de redenen dat onze oefenzaal is ingericht met trainingsgerichte apparatuur en bieden wij “vrije” fitness aan om zo ook de mensen met laag economische draagkracht tegemoet te komen en ook te kunnen“ bewegen” voor een goede gezondheid.

Ons team bestaat uit : Bart, Tom, Joris, Jessie, Nora en Erna.
 
Aandachtsgebieden

Tom Engels
Is afgestudeerd Osteopaat en heeft tevens de Cursus Dry-Needling afgerond. Momenteel werkt Tom samen met Praktijk voor Kinderfysiotherapie Eindhoven Noord en behandelt daar ingewikkelde casustiek. Meer informatie kan u vinden via https://www.kinderfysio.eu/

Joris de Bok
Heeft Dry-needling cursus afgerond.

Erna Beuvink - Horne
Is lid van het MS netwerk en COPD netwerk en heeft de cursus Triggerpoint gevolgd.

Bart Hermens
Is manueel therapeut en werkt twee avonden in de week. Bart spreekt goed Engels, dus bent u expat of anderstalig dan kunt u ook bij ons terecht.


De praktijk heeft op maandag- en woensdagavond een avondopenstelling  tot 21.00 uur.  U kunt uw voorkeur hiervoor aangeven bij ons Centraal Bureau.  

De aandachtsgebieden binnen de praktijk zijn: 
 
Sport gerelateerde klachten  
Osteopathie www.osteopathie.nl
Dry-needling www.dry-needling.nl
Medical taping  
Zwangerschapsgerelateerde klachten  
Bekkenbodemtherapie niet invasief  
MS zorg www.mszorgnederland.nl
COPD www.luchtpunt.nl en www.longfonds.nl/copd
Revalidatie na knie en heup prothese  
McKenzie therapie www.mckenzieinstitute.org/benelux/nl
Mulligan therapie www.mulliganconcept.nl
Triggerpointtherapie www.triggerpointcoach.nl

 

Wachtruimte Fysiotherapeut Eindhoven   Spreekkamer Fysio Eindhoven
Fitnessruimte Fysiocompany Eindhoven   Fitnessruimte Fysiotherapie Eindhoven

Erna Beuvink (BIG 19033933604)
Erna Beuvink (BIG 19033933604)
erna@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie
Aanwezig
Maandag, dinsdag, donderdag
Registers
KNGF en aangesloten bij COPD en MS netwerk
Aandachtsgebieden
Medical taping, McKenzie, muligan, valpreventie, begeleiding oncologie na medicamenteuze therapie, bekkenklachten rond de zwangerschap ,COPD en MS
Joris de Bok (BIG 89033187104)
Joris  de Bok (BIG 89033187104)
joris@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie, Sportfysiotherapie
Aanwezig
Tot januari 2022 niet werkzaam
Registers
KNGF
Aandachtsgebieden
Dry-needling, McKenzie, mulligan, medical taping, valpreventie en sportfysiotherapie
Tom Engels (BIG 49915670204)
Tom Engels (BIG 49915670204)
tom@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie
Aanwezig
Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag
Registers
KNGF
Aandachtsgebieden
Osteopaat. Aandachtsgebieden: Osteopathie, Hoofdpijn, Kaakproblematiek (TMD), knie en Dry needling, Myofasciale triggerpoint, Medical taping
Bart Hermens (BIG 19923141704)
Bart Hermens (BIG 19923141704)
b.hermens@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie, Manuele therapie
Aanwezig
maandag tm vrijdag en zaterdag
Registers
KNGF
Aandachtsgebieden
Medical taping
Nora Pfeiffer (BIG 49930110504)
Nora Pfeiffer (BIG 49930110504)
nora@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie
Aanwezig
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Registers

Fysiotherapie Eindhoven

FysioCompany kent de meest gespecialiseerde fysiotherapie in Eindhoven. Door het samenwerkingsverband met 25 fysiotherapiepraktijken biedt FysioCompany, meerdere specialisaties aan, verspreid over de verschillende vestigingen.  Of u nu op zoek bent naar bijvoorbeeld oedeemtherapie of sportfysiotherapie u vindt altijd de specialist die u zoekt in de omgeving van Eindhoven. Bij de fysiotherapeuten van Fysiocompany in Eindhoven kunt u terecht met vrijwel iedere klacht die u heeft m.b.t. het bewegen.
 

Uw fysiotherapeut in Eindhoven

De fysiotherapeut in Eindhoven behandelt patiënten individueel of in groepen. Hij gaat samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Ons team in Eindhoven bestaat uit 6  fysiotherapeuten waardoor er altijd een (gespecialiseerde) fysio bij u in de buurt zit.

 

Specialisaties

Bij de fysio in Eindhoven kunt u terecht voor sport gerelateerde klachten. Ook dry-needling of medical typing wordt aangeboden. Dankzij ons samenwerkingsverband waarbij ve kunt u bij ons behandeld worden voor zeer uiteenlopende klachten. Voor vrijwel iedere klacht is er een gespecialiseerde fysiotherapeut beschikbaar. Informeer bij FysioCompany welke fysiotherpeut uit Eindhoven gespecialiseerd is in uw klacht.
 

De kosten voor fysiotherapie

Onze fysiotherapie behandelingen worden volledig vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering, indien u deze heeft afgesloten bij uw zorgverzekeraar. Hier kunt u een overzicht vinden van onze fysiotherapie tarieven voor patiënten die geen aanvullende verzekering hebben of deze reeds verbruikt hebben.


Bezoek uw fysio in Eindhoven

Al onze fysiotherapeuten beschikken over specialistische kennis en ervaring om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen. Momenteel werken er 6 fysiotherapeuten op onze locatie in Eindhoven. Heeft u een klacht en wilt u dit laten behandelen? Maak dan een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten in Eindhoven. We adviseren u graag omtrent uw klacht en behandeling.
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?