Adresgegevens
La Bonne Aventure 1
6041 MD Roermond
0475-331328
Maak direct een afspraak
Tijdens kantooruren (08.00u-17.00u) kunt u telefonisch een afspraak maken.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

FysioCompany Roermond

Visie
Functioneren als een professionele, klantgerichte en innovatieve lokale fysiotherapiepraktijk waarbij wordt gestreefd naar het, op een binnen de zorgvisie passende en een wetenschappelijke verantwoorde basis, beantwoorden van de hulpvraag van de client.
Kernwoorden voor de praktijk zijn:

Professioneel wil zeggen goed georganiseerd, een optimaal gebruik van de aanwezige capaciteit (medewerkers gediplomeerd c.q. opgeleid volgens actuele wetenschappelijke kennis en het beschikbaar hebben van kwalitatief goede bedrijfsmiddelen en infrastructuur) en het uitstralen van deze professionaliteit naar de buitenwereld. Alle medewerkers zin in het bezit hun. EHBO-diploma (Marion, Monica en Rob) en AED en reanimatie bevoegdheid.

De zorgvisie die de praktijk heeft is de cliënt centraal stellen, en binnen het domein van de Fysiotherapie werken aan het verbeteren van zorg waarbij de klant de regie heeft in de aanpak en beïnvloeding van zijn gezondheidsprobleem en streven naar een uitstekende klanttevredenheid.

Langdurige relaties wil zeggen dat de patiënt, bij de aanwezigheid van een (nieuwe) hulpvraag, terugkeert naar onze praktijk (en vaste Fysiotherapeut) en dat de tevreden klant een referentie is voor nieuwe klanten.

Kwaliteit is het voldoen aan de eisen /wensen van de klant binnen de mogelijkheden van de wetenschap en richtlijnen.

Recentelijk is onze oefenzaal uitgebreid met meer trainingsgerichte apparatuur en oefenmaterialen. Hierdoor kunnen we ook gerichter aandacht geven aan de oudere mens en hun specifieke problematiek. Hier onder vallen vaatproblematiek (Claudicatio Intermittens ook bekend als de etalage benen), revalidatie na prothesen (heup, knie en schouder) en algemene conditie verbetering.

Openingstijden
Maandag    08.00 - 18.00
Dinsdag   08.00 - 21.00
Woensdag   08.00 - 18.00
Donderdag   08.00 - 19.30
Vrijdag   08.00 - 17.00

Fysiotherapie Roermond Wachtruimte fysiotherapie Roermond

Binnen deze praktijk zijn onderstaande therapeuten werkzaam met als bijzondere aandachtsgebieden:
Huub Claessen (BIG 39033364104)
Huub Claessen (BIG 39033364104)
huub@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie, Manuele therapie, Sportfysiotherapie
Aanwezig
dinsdag en donderdag
Registers
KNGF, NVMT en ClaudicatioNet
Aandachtsgebieden
Claudicatio (etalagebenen), COPD
Marion van Gerwen (BIG 49033648304)
Marion van Gerwen (BIG 49033648304)
marion@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie, Manuele therapie
Aanwezig
maandag t/m donderdag
Registers
KNGF, NVMT, ClaudicatioNet en Schoudernetwerk Limburg
Aandachtsgebieden
Arthropraxie, Bekkenfysiotherapie bij zwangerschap, Claudicatio (etalagebenen), Kinder-manueel therapie ( KISS- en KIDD kinderen), Medical Taping, Haptonomie.
Monica Mager (BIG 9034412004)
Monica Mager (BIG 9034412004)
monica@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie, Manuele therapie
Aanwezig
dinsdag t/m vrijdag
Registers
KNGF, NVMT, ClaudicatioNet en Schoudernetwerk Limburg.
Aandachtsgebieden
Arthropraxie, Bekkenfysiotherapie bij zwangerschap, Claudicatio (etalagebenen), Kinder-manueel therapie ( KISS- en KIDD kinderen), Medical Taping, Medische Trainingstherapie, Coaching.
Rob Tijssen (BIG 49035188604)
Rob Tijssen (BIG 49035188604)
r.tijssen@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie, Manuele therapie
Aanwezig
maandag, woensdag en vrijdag
Registers
KNGF, NVMT
Aandachtsgebieden
Kaakproblematiek, hoofdpijnklachten, nek/schouderklachten, rugklachten, wervelkolom problemen, revalidatie heup en knie, revalidatie na CVA, McConnel tapen, medical taping, acuut en chronisch enkelletsel

 

Fysiotherapie Roermond

Heeft u op dit moment een blessure opgelopen of merk u dat uw klachten hebt met bewegen? Als u in Roermond woont dan kan FysioCompany Roermond u hierbij helpen. Ons team van fysiotherapeuten hebben een breed scala aan specialisaties. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer zonder klacht kunt bewegen.
 

Afspraak maken fysiotherapie Roermond?

Het maakt niet uit wat voor klacht u heeft, wij helpen u graag. Tijdens de eerste afspraak zullen wij uw klacht bekijken en bespreken. Vervolgens zullen wij samen met u een plan opstellen om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Een afspraak kunt u maken van maandag tot en met vrijdag van 08:00u tot 17:00u. In het weekend kunt u altijd het antwoordapparaat inspreken om uw afspraak te annuleren. U kunt bellen naar 073 623 2222 of vul gemakkelijk het afspraakformulier in.
 

Onze fysiotherapeuten in Roermond

Momenteel werken er 4 fysiotherapeuten op onze locatie in Roermond. Al onze fysiotherapeuten beschikken over specialistische kennis en ervaring om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen. In Roermond bieden we diverse specialisaties aan; manuele therapie, sportfysiotherapie en reguliere fysiotherapie.
 

Manuele therapie Roermond

Zoekt u manuele therapie in de omgeving Roermond? Wij zijn onder andere gespecialiseerd in manuele therapie. Als u een gewricht slecht kunt bewegen en hier ook pijn bij heeft dan is manuele therapie een oplossing. Tijdens een eerste afspraak zal blijken hoe uw specifieke klacht verholpen kan worden. U heeft hierdoor meer duidelijkheid over de verdere behandeling.
 

Kom langs bij Fysiocompany Roermond

Op deze pagina vindt u meer informatie over de specialisaties die onze fysiotherapeuten hebben. U vindt alle informatie over onze vestiging in Roermond op deze pagina. Kunt u door uw werk niet overdag een afspraak maken? Wij zijn ook ’s avonds open, zo kunt u dinsdagavond terecht tot 21:00 en donderdagavond tot 19:30. Een afspraak inplannen gaat gemakkelijk online of per telefoon: 073 623 2222.

 
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?