Adresgegevens
La Bonne Aventure 1
6041 MD Roermond
0475-331328
Maak direct een afspraak
Tijdens kantooruren (08.00u-17.00u) kunt u telefonisch een afspraak maken.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

FysioCompany Roermond

Fysiocompany Roermond    Spreekkamer Fysiocompany Roermond

Visie

Deze praktijk, twee vrouwen sterk, voelt zich erg betrokken bij de mens achter zijn klacht. Naast de goede handvaardigheid ligt de kracht in de visie op het totale welbevinden van de cliënt.
Dit is jarenlang ons kernpunt geweest. Momenteel hebben we een aantal nieuwe speerpunten erbij m.n. aandacht voor de oudere mens en hun specifieke problematiek. Hier onder vallen vaatproblematiek (Claudicatio Intermittens ook bekend als de etalage benen), revalidatie na prothesen (heup, knie en schouder) en algemene conditie verslechtering. Dit is mede een van de redenen dat onze oefenzaal is uitgebreid met meer trainingsgerichte apparatuur.
Inmiddels is ons team uitgebreid met een mannelijke collega die deze visie zowel met zijn vaardigheden als ook met zijn persoonlijkheid ondersteunt.

Openingstijden
Maandag 08.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 21.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 19.30
Vrijdag 08.00 - 17.00

Fitnessruimte Fysiocompany Roermond   Wachtruimte Fysiocompany Roermond
De praktijk heeft de volgende aandachtsgebieden:

Marion; Fysiotherapie, Manuele Therapie,,Kindermanueel therapie ( Kiss- en KIDD kinderen),  Arthropraxie, Bekkenfysiotherapie bij zwangerschap, Claudicatio (etalagebenen),  Medical Taping, Haptonomie.

Monica; Fysiotherapie, Manuele Therapie,Kindermanueel therapie ( KISS-enKIDD kinderen), Arthropraxie, Bekkenfysiotherapie bij zwangerschap, Claudicatio (etalagebenen),  Medical Taping, Medische Trainingstherapie, Coaching.

Huub; Fysiotherapie, Manuele Therapie, Claudicatio (etalagebenen), Sportfysiotherapie.

Rob: Kaakproblematiek, hoofdpijnklachten, nek/schouderklachten, rugklachten, wervelkolom problemen, revalidatie heup en knie, revalidatie na CVA, McConnel tapen, medical taping.

Daarnaast zijn Monica en Marion lid van het schoudernetwerk Limburg en van het ClaudicatioNet. Ook Huub is lid van het ClaudicatioNet.

Hieronder kunt u een tweetal praktijkervaringen lezen van patienten van ons.
Patiëntenervaring 1:
Mijn naam is Theo en ik ben reumapatiënt, waardoor ik in deze fysiotherapiepraktijk terecht ben gekomen. Geen verkeerde keuze, want hier heb ik de ervaring dat er zeer professioneel met mij wordt omgegaan. Na een vervelend ongeval wat mij een schouderletsel opleverde, ben ik met nog meer intentie samen met mijn therapeute een weg ingeslagen van intensieve revalidatie. Al snel boekte ik positief resultaat.
Het is een zeer fijne samenwerking, er wordt naar mij goed geluisterd, ik wordt zeer serieus genomen, iets wat heel fijn is en zeer vertrouwelijk. Naar mijn bescheiden mening weet ik zeker dat ik in de toekomst weer kan functioneren als voorheen.
- T. van de Laar

Patiëntenervaring 2:
Mijn ervaring bij FysioCompany Roermond is dat er verder wordt gekeken dan puur alleen mijn lichamelijke klachten. Daarbij spreekt “het helemaal jezelf kunnen zijn” en vandaar uit, via samenwerking tot de kern van het probleem komen, als zeer
positief. De menselijke mogelijkheden krijgen hierbij hun aandacht.
- Anja

Huub Claessen (BIG 39033364104)
Huub Claessen (BIG 39033364104)
huub@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie, Manuele therapie, Sportfysiotherapie
Aanwezig
Dinsdag- en donderdagavond
Registers
KNGF, ClaudicatioNet
Aandachtsgebieden
Claudicatio (etalagebenen), COPD
Marion van Gerwen (BIG 49033648304)
Marion van Gerwen (BIG 49033648304)
marion@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie, Manuele therapie
Aanwezig
maandag t/m donderdag
Registers
KNGF, NVMT
Aandachtsgebieden
Bekkenfysiotherapie bij zwangerschap, Claudicatio (etalagebenen), Arthropraxie, Medical Taping, KISS en KIDD kinderen, Haptonomie
Monica Mager (BIG 9034412004)
Monica Mager (BIG 9034412004)
monica@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie, Manuele therapie
Aanwezig
dinsdag t/m vrijdag
Registers
KNGF, NVMT
Aandachtsgebieden
Arthropraxie, Kindermanueel therapeut, bekkenbodemtherapie, bekkenklachten bij zwangerschap, Claudicatio (etalagebenen), Medical Taping, Medische Trainingstherapie, KISS en KIDD kinderen, Coaching
Rob Tijssen (BIG 49035188604)
Rob Tijssen (BIG 49035188604)
r.tijssen@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie, Manuele therapie
Aanwezig
maandag, woensdag en vrijdag
Registers
KNGF, NVMT
Aandachtsgebieden
Kaakproblematiek, hoofdpijnklachten, nek/schouderklachten, rugklachten, wervelkolom problemen, revalidatie heup en knie, revalidatie na CVA, McConnel tapen, medical taping
Fysiotherapeut Roermond
Al onze fysiotherapeuten beschikken over specialistische kennis en ervaring om je zo snel mogelijk van je klachten af te helpen. Momenteel werken er 4 fysiotherapeuten op onze locatie in Roermond. In Roermond bieden we verschillende specialisaties aan zoals manuele therapie en sportfysiotherapie.
 
Afspraak maken bij Fysiotherapie in Roermond?
Wil je meer weten over de behandelingen of de fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij onze locaties in Roermond?  Een afspraak kunt u gemakkelijk maken via het formulier op onze website. Of u kunt bellen tijdens kantooruren naar : 073 623 2222
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?