Adresgegevens
Demer 48
5256 EJ Heusden
0416-353133
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

FysioCompany Heusden

FysioCompany Heusden is gevestigd in een prachtig vestigingspand wat voormalig gefungeerd heeft als schildersbedrijf. De praktijk heeft een frisse en moderne uitstraling waarbij men, na het passeren van de grote glazen pui, niet het gevoel heeft een standaard fysiotherapiepraktijk te betreden. De praktijk beschikt over twee ruime behandelkamers en een grote oefenzaal. Ook is er de mogelijkheid tot (gratis) parkeren langs de Demer, de straat waar de praktijk zich bevindt.
Fysiocompany Heusden   Wachtruimte Fysio Heusden
Fitnessruimte Fysiotherapie Heusden   Spreekkamer Fysiotherapeut Heusden
Alicia Wagemaker
 Alicia staat bekend als een harde werkster die met veel enthousiasme en gedrevenheid haar patiënten behandeld. In haar vrije tijd zit ze dan ook regelmatig met haar neus in de studieboeken om meer te leren over het vak fysiotherapie. Sinds 2018 werkt ze samen met Lynsey op de praktijk in Eethen en met Leon op de praktijk in Heusden (vesting) waar ze haar opgedane kennis met veel kundigheid overbrengt op haar patiënten en collega’s. In de afgelopen jaren heeft Alicia zich gespecialiseerd in de behandeling van complexe gezondheidsproblematiek. Hiervoor heeft ze zich verdiept in Dry Needling, orthomoleculaire voeding en van 2020-2023 de master tot manueel therapeut (MSc.) gevolgd. Tot slot is ze In de weekenden vaak terug te vinden in Zeeland op haar zeilboot en geeft ze sinds enkele jaren zeillessen op het eiland van Maurik. Alicia is nog lang niet uitgeleerd, staat te popelen om je verhaal aan te horen en samen op zoek te gaan naar de oplossing van jouw lichamelijke klachten.
 
Leon Ooms
Leon heeft veel te bieden op het gebied van o.a. onverklaarbare en aanhoudende lichamelijke klachten. Door zijn jarenlange werkervaring in zowel Duitsland als Nederland is Leon een echte duizendpoot. Ook heeft hij zich in de afgelopen jaren weten aan te sluiten bij het chronische- en Parkinson zorgnetwerk waardoor hij bij uitstek geschikt is in de behandeling van deze patiëntencategorieën. Verder staat Leon bekend als een vriendelijke, kundige en empathische fysiotherapeut met een luisterend oor waarbij er ook regelmatig ruimte is voor luchtige gesprekken. In zijn vrije tijd kun je Leon samen met zijn twee teckels tegenkomen en is hij regelmatig met zijn echtgenote onderweg naar Frankrijk. Leon geniet van het leven en helpt je graag om dat zelf ook weer te kunnen doen.
 
Leon en Alicia werken sinds 2018 met veel plezier samen op de praktijk waarbij er iedere dinsdag en vrijdag overleg plaatsvindt. Door de ruime werkervaring van Leon en de recent gevolgde studies van Alicia vullen deze twee elkaar goed aan. Beide zijn ze erg gedreven in het behandelen van patiënten en streven uiteraard naar de best mogelijke zorg voor jou.

Orthoparc
FysioCompany Heusden heeft een samenwerkingsverband met Orthoparc. Zij verzorgen heup- of knieprotheses. Hier kunt u volledig vergoed én zonder wachtlijst, met een dagbehandeling een operatie ondergaan. De zeer ervaren en toegewijde orthopedisch chirurgen dr. Stephan Vehmeijer (heup), drs. Saskia Boekhorst (knie), dr. Phianne Bouwmeester (knie) en drs. Maarten Kroon (heup) staan met hun specialistische teams voor u klaar.

Voor meer informatie klikt u hier

Fysio Heusden Ortoparc
Leon Ooms (BIG 89034622104)
Leon Ooms (BIG 89034622104)
ooms@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie
Aanwezig
Dinsdag: 07:30 – 18:00
Vrijdag: 07:30 – 17:00
Registers
KNGF, ParkinsonNet, Chronisch Zorgnet
Aandachtsgebieden
Parkinson, Osteoporose, Perifeer Arterieel Vaatlijden (PAV)
Alicia Wagemaker (BIG 19924380504)
Alicia Wagemaker (BIG 19924380504)
alicia@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie, Manuele therapie
Aanwezig
Maandag: 08:30 – 12:00
Woensdag: 11:00 – 20:00
Registers
KNGF en NVMT
Aandachtsgebieden
Dry Needling, Orthomoleculaire voeding
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?