Adresgegevens
de Hoek 41D
4266 EM Eethen
073-6232222
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

FysioCompany Eethen

FysioCompany Eethen is gevestigd aan de Hoek 41, lokaal beter bekend als de oude Prins Willem Alexander –basisschool. Begin 2016 is deze oude basisschool omgevormd naar een gezondheidscentrum waar verschillende disciplines (allen met een sterk maatschappelijke sociale functie) zich gevestigd hebben.  Hierdoor werkt FysioCompany Eethen nauw samen met de huisartsenpraktijken uit Wijk & Aalburg en Genderen, Thebe Wijkverpleging en Dagbesteding Bijzonder. De locatie is makkelijk te bereiken en biedt voldoende parkeergelegenheid achter het gebouw, waar zich tevens de ingang bevindt.

Lynsey Marijnissen-Verbeet | Algemeen Fysiotherapeut
Lynsey is een echte allrounder. Naast het behandelen van verschillende gewrichtsklachten, staat ze ook graag in de oefenzaal voor een revalidatie training. Door haar kennis en kunde op een begrijpelijke manier over te brengen, laat zij haar patiënten bewust worden van hun eigen zelfherstellende vermogen. Hierbij heeft zij aandacht voor een stukje gedragsverandering om een gezonde leefstijl te bereiken én te behouden. Lynsey is een empathische fysiotherapeut met een luisterend oor waar de patiënten zich snel bij op hun gemak voelen. Daarnaast is ze altijd in voor een gezellige babbel. Naast haar werk kun je haar tegenkomen op de mountainbike of wielrenfiets en is ze actief binnen de stichting Jeugd Aktief in Vught waar Lynsey dan ook woont samen met haar man en 2 kinderen.  

Alicia Wagemaker | Algemeen Fysiotherapeut & Manueel Therapeut
Alicia staat bekend als een harde werkster die met veel enthousiasme en gedrevenheid haar patiënten behandeld. In haar vrije tijd zit ze dan ook regelmatig met haar neus in de studieboeken om meer te leren over het vak fysiotherapie. Sinds 2018 werkt ze samen met Lynsey op de praktijk in Eethen en met Leon op de praktijk in Heusden (vesting) waar ze haar opgedane kennis met veel kundigheid overbrengt op haar patiënten en collega’s. In de afgelopen jaren heeft Alicia zich gespecialiseerd in de behandeling van complexe gezondheidsproblematiek. Hiervoor heeft ze zich verdiept in Dry Needling, orthomoleculaire voeding en van 2020-2023 de master tot manueel therapeut (MSc.) gevolgd. Tot slot is ze In de weekenden vaak terug te vinden in Zeeland op haar zeilboot en geeft ze sinds enkele jaren zeillessen op het eiland van Maurik. Alicia is nog lang niet uitgeleerd, staat te popelen om je verhaal aan te horen en samen op zoek te gaan naar de oplossing van jouw lichamelijke klachten.

Lynsey en Alicia werken sinds 2018 met veel plezier samen op de praktijk waarbij er regelmatig (patiënt)overleg plaats vindt, indien nodig samen met Leon Ooms (eigenaar Fysiocompany Heusden en Eethen). Door de brede scala aan opleidingen en cursussen van zowel Lynsey als Alicia wordt in samenspraak met de patiënt bepaalt welke behandelwijze het beste aansluit bij de patiënt. Met enige regelmaat kan het daarom zijn dat gedurende het behandeltraject besloten wordt dat revalidatie in de oefenzaal onder leiding van Lynsey of manuele therapie uitgevoerd door Alicia beter aansluit. In de loop der jaren hebben deze twee naast een werkrelatie ook een vriendschap ontwikkeld, wat zorgt voor een gemoedelijke werksfeer op de praktijk.

Wanneer u een afspraak wilt maken bij deze praktijk kunt op maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur contact opnemen met het Centraal Bureau via 073 - 623 22 22.

FysioCompany Eethen   Wachtruime fysio eethenFysioCompany Eethen   Fitnessruimte FysioCompany Eethen
 
Lynsey Marijnissen-Verbeet (BIG 9919239704)
Lynsey Marijnissen-Verbeet (BIG 9919239704)
lynsey@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie
Aanwezig
Maandag: 08.00 – 17.00 uur
Dinsdag: 08.00 – 12.00 uur
Donderdag: 12.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 08.00 – 17.00 uur
Registers
KNGF
Aandachtsgebieden
Medical taping, Covid-19 revalidatie, Sporten onder begeleiding
Alicia Wagemaker (BIG 19924380504)
Alicia Wagemaker (BIG 19924380504)
alicia@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie, Manuele therapie
Aanwezig
Maandag: 13.00 – 17.00 uur
Dinsdag: 11.00 – 17.00 uur
Donderdag: 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag: 08.00 – 11.30 uur
Registers
KNGF en NVMT
Aandachtsgebieden
Dry Needling, Orthomoleculaire voeding
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?