Adresgegevens
Buys Ballotweg 30
5223 GH 's-Hertogenbosch

Maak direct een afspraak
Tijdens kantooruren (08.00u-17.00u) kunt u telefonisch een afspraak maken.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

FysioCompany Rijken


Leven is bewegen. U wil zo snel mogelijk weer soepel in beweging zijn om te doen wat u belangrijk vindt in uw leven. Bij FysioCompany Rijken begrijpen ze dit al jaren en helpen 4 deskundige fysiotherapeuten en manueel therapeuten u op een prettige manier zo snel mogelijk weer ‘op de been’.  Samen met u komen wij tot een behandeling die het best past binnen uw hulpvraag en behandeldoel. U staat als patiënt centraal en dat merkt u aan alles.

U vindt de praktijk vlakbij het Centraal Station 's-Hertogenbosch. Al sinds 1985 wordt u geholpen door een energiek, deskundig en hecht team, dat zich steeds ontwikkelt naar de nieuwste inzichten op het gebied van fysiotherapie en manuele therapie. Leon, Marsha, Michiel en Melanie geven u in een gemoedelijke, informele sfeer de juiste zorg. Elke klacht wordt met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Samen met u zorgen we dat we tot de beste oplossing komen.


FysioCompany Rijken Den Bosch

Welke klachten?
U kunt bij terecht wanneer u klachten heeft aan spieren, gewrichten en het bewegingsapparaat (o.a. nek-, rug- en schouderklachten, hoofdpijnklachten en sportblessures).
 
Specialisaties:
Manuele therapie
Oedeemtherapie
Sportgerelateerde klachten,
Handtherapie (aangesloten bij hand-pols expertise netwerk),
Knieklachten (aangesloten bij Knienetwerk)
Schouderklachten (aangesloten bij Schoudernetwerk),
Hooikoortsbehandeling,
Valtraining 

Aandachtsgebieden:

Leon Rijken
Leon is als clubfysiotherapeut verbonden aan de Bossche atletiekvereniging O.S.S-Volo, hockeyclubs DES en VMHC en Hardloopclub Engelen. begeleiding beginnende en ervaren sporters ter preventie en behandeling van sportblessures. Leon is zelf een fanatiek hardloper, zwemmer, langlaufer, fietser, triatleet. Vanuit dit sporthart begrijpt hij het belang van snel weer in beweging kunnen zijn als geen ander. 

Michiel Buijs
Michiel is sinds 2015 bij onze praktijk betrokken als energieke jonge fysiotherapeut. Hij is enthousiast bezig met zijn opleiding tot manueel therapeut.

Marsha Vlooswijk
Marsha versterkt ons team al sinds 1999. Zij is van alle markten thuis en mensen met handklachten kunnen op haar deskundigheid rekenen. Ze werkt als stagebegeleider om aankomende fysiotherapeuten optimaal op te leiden.

Melanie Rijken
Sinds 2017 versterkt Melanie ons team. Zij verdeelt haar expertise over meerdere praktijken binnen FysioCompany. Ze danst op hoog niveau en is aan dansschool Urban village verbonden als fysyiotherapeut. Ze is teamfysiotherapeut van DES dames 1. 

Samenwerkingen:
  • De praktijk is aangesloten bij het schoudernetwerk Zuid Oost Nederland, SNZON, hierdoor kunnen wij de zorg voor onze schouder patiënten verder ontwikkelen en de samenwerking met verwijzers , specialisten en collega’s verbeteren.
  • Daarnaast functioneren wij in het hand-pols expertise netwerk opgezet door het JBZ-ziekenhuis, waardoor de zorg voor onze hand en pols patiënten optimaal is.
  • Zorg aan sportclubs zoals OSS-VOLO (atletiek), Hardloopclub Engelen, Hockeyclub Vlijmen VMHC, Hockeyclub Kaatsheuvel DES
  • Lisa Huiskamp: Voedingsdeskundige en leefstijlcoach voor particulieren en incompany bij The Body Practice
  • Psychologenpraktijk PPQuanta
  • Psychologenpraktijk Youdid
  • Opleidingsplaats Fysiotherapie: FysioCompany Rijken is een officiële opleidingsplaats voor de opleiding fysiotherapie aan de HU, Hogeschool Utrecht, Avans Hogeschool te Breda en Fontys Hogeschool te Eindhoven.  

Wachtruimte FysioCompany Rijken Den Bosch   Fitnessruimte FysioCompany Rijken Den Bosch
Spreekkamer FysioCompany Rijken Den Bosch   Fitnessruimte FysioCompany Rijken Den Bosch


Contact:
Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag tot en met vrijdag contact opnemen met ons Centraal Bureau: 073-6232222. Wij houden graag zo veel mogelijk rekening met uw agenda.
Op dinsdagavond heeft de praktijk een avondopenstelling tot 21.00 uur.
 
Bereikbaarheid
FysioCompany Rijken is al sinds 1985 gevestigd aan de Buys Ballotweg 30 te ’s-Hertogenbosch in de wijk Boschveld, vlakbij het Paleiskwartier.

Onze praktijk is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer, is op 5 minuten wandelafstand gelegen van het Centraal Station en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.
 
Michiel Buijs (BIG 79920339704)
Michiel Buijs (BIG 79920339704)
E-mail Michiel Specialisaties
Algemene fysiotherapie, Manuele therapie
Aanwezig
Dinsdag, woensdag en vrijdagochtend
Registers
KNGF
Aandachtsgebieden
manueel therapeut, Medical taping
Marsha Vlooswijk (BIG 79047950604)
Marsha Vlooswijk (BIG 79047950604)
E-mail Marsha Specialisaties
Algemene fysiotherapie, Oedeemtherapie
Aanwezig
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Registers
KNGF, NVFL
Aandachtsgebieden
Handletsel, McKenzie
Leon Rijken (BIG 19034821604)
Leon  Rijken (BIG 19034821604)
E-mail Leon Specialisaties
Algemene fysiotherapie, Manuele therapie, Sportfysiotherapie
Aanwezig
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
Registers
KNGF, NVMT
Aandachtsgebieden
hardloopgerelateerde klachten, lid van het knienetwerk, McKenzie
Melanie Rijken (BIG 69923420204)
Melanie Rijken (BIG 69923420204)
E-mail Melanie Specialisaties
Algemene fysiotherapie
Aanwezig
maandag en donderdag
Registers
KNGF
Aandachtsgebieden
medisch fitness, medical taping, valtraining, Claudicatio (etalagebenen)
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?