Adresgegevens
Buys Ballotweg 30
5223 GH 's-Hertogenbosch

Maak direct een afspraak
Tijdens kantooruren (08.00u-17.00u) kunt u telefonisch een afspraak maken.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

FysioCompany Rijken

Vlakbij het Centraal Station 's-Hertogenbosch bevindt zich de praktijk FysioCompany Rijken. Met twee heren en een dame sterk is deze praktijk zich steeds verder aan het ontwikkelen. Daarnaast beschikt de praktijk over vele specialisaties en is de praktijk altijd op zoek naar diverse vormen van samenwerken. "Samenwerken maakt je sterker". Een enthousiast team vol energie om u van uw klachten te verhelpen.

FysioCompany Rijken Den Bosch
FysioCompany Rijken is al sinds 1985 gevestigd aan de Buys Ballotweg 30 te ’s-Hertogenbosch in de wijk Boschveld, vlakbij het Paleiskwartier. De praktijk kenmerkt zich door een informele, gemoedelijke sfeer. U als patiënt staat centraal en dat merkt u aan alles. “Voor ons is iedere patiënt met een klacht een nieuwe uitdaging. We doen er alles aan om samen tot de beste oplossing te komen.”
Wat voor klachten?

Wachtruimte FysioCompany Rijken Den Bosch   Fitnessruimte FysioCompany Rijken Den Bosch
Spreekkamer FysioCompany Rijken Den Bosch   Fitnessruimte FysioCompany Rijken Den Bosch
U kunt bij FysioCompany Rijken terecht wanneer u klachten heeft aan spieren, gewrichten en het bewegingsapparaat (o.a. nek-, rug- en schouderklachten, hoofdpijnklachten en sportblessures).

Opleidingsplaats & bereikbaarheid
FysioCompany Rijken is een officiële opleidingsplaats voor de opleiding fysiotherapie aan de  HU, Hogeschool  Utrecht, Avans Hogeschool te Breda en Fontys Hogeschool te Eindhoven. De praktijk is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer, is op 5 minuten wandelafstand gelegen van het Centraal Station en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Binnen de praktijk werken op dit moment twee heren en één dame. De praktijk heeft veel diversiteit aan specialisaties in huis.

Leon Rijken is geregistreerd manueel therapeut en een fanatiek hardloper. Leon is verbonden aan de Bossche atletiekvereniging O.S.S-Volo. Hij verzorgt hier de zogenaamde clubzorg en begeleidt beginnende en ervaren lopers die kampen met blessures. Wanneer u last heeft van sport- of hardloopblessures bent u bij Leon aan het juiste adres. 
Marsha Vlooswijk, geregistreerd oedeemtherapeut is al jaren werkzaam bij deze praktijk. Daarnaast heeft zij de opleiding gevolgd voor handletsel. 
Michiel Buijs is in opleiding voor manueel therapeut en is ook werkzaam zijn op de vestiging in Waalwijk. 

De praktijk is aangesloten bij het schoudernetwerk Zuid Oost Nederland, SNZON, hierdoor kunnen wij de zorg voor onze schouder patiënten verder ontwikkelen en de samenwerking met verwijzers , specialisten en collega’s verbeteren.Daarnaast functioneren wij in het hand-pols expertise netwerk opgezet door het JBZ-ziekenhuis, waardoor de zorg voor onze hand en pols patiënten optimaal zal zijn.
Op dinsdagavond heeft de praktijk een avondopenstelling tot 21.00 uur. Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag tot en met vrijdag contact opnemen met ons Centraal Bureau.
Michiel Buijs
Michiel Buijs
E-mail Michiel Specialisaties
Algemeen Fysiotherapeut
Aanwezig
Dinsdag en woensdag
Registers
KNGF
Marsha Vlooswijk
Marsha Vlooswijk
E-mail Marsha Specialisaties
Algemeen Fysiotherapeut, Oedeemtherapie
Aanwezig
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Registers
KNGF, NVFL
Aandachtsgebieden
Handletsel
Leon Rijken
Leon  Rijken
E-mail Leon Specialisaties
Algemeen Fysiotherapeut, Manuele therapie, Sportfysiotherapie
Aanwezig
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
Registers
KNGF, NVMT
Aandachtsgebieden
hardloopgerelateerde klachten, lid van het knienetwerk
Melanie Rijken
Melanie Rijken
E-mail Melanie Specialisaties
Algemeen Fysiotherapeut
Aanwezig
ma en do
Registers
KNGF
Aandachtsgebieden
medisch fitness, medical taping
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?