Adresgegevens
Putstraat 1a
5142 RJ Waalwijk
0416-745083
Maak direct een afspraak
Tijdens kantooruren (08.00u-17.00u) kunt u telefonisch een afspraak maken.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

FysioCompany Waalwijk


Leven is bewegen. U wil zo snel mogelijk weer soepel in beweging zijn om te doen wat u belangrijk vindt in uw leven. Bij FysioCompany Waalwijk staan 2 deskundigen voor u klaar op het gebied van fysiotherapie en manuele therapie. Zij werken optimaal met u samen om u op een prettige manier zo snel mogelijk weer ‘op de been’ te helpen. Samen met u komen wij tot een behandeling die het best past binnen uw hulpvraag en behandeldoel. U staat als patiënt centraal en dat merkt u aan alles.

U vindt de praktijk in de Putstraat 1a in Waalwijk, in het gebouw van sportschool de Milon Club. Het energieke en deskundige team van FysioCompany Waalwijk heeft affiniteit met chronische aandoeningen en kan voor revalidatietrainingen rekenen op een prettige samenwerking met de sportschool en alle faciliteiten. Michiel en Julian blijven zich ontwikkelen in de nieuwste inzichten op het gebied van fysiotherapie en manuele therapie. Zij geven u in een gemoedelijke, informele sfeer de juiste zorg. Elke klacht wordt met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Samen met u zorgen we dat we tot de beste oplossing komen.
 
 

Fysiocompany Waalwijk    Fysiobehandeling Waalwijk

Fysiocompany Waalwijk   Behandelkamer fysio Waalwijk

Wachtruimte fysiotherapie Waalwijk   Fysio Waalwijk

   


Welke klachten?
U kunt bij terecht wanneer u klachten heeft aan spieren, gewrichten en het bewegingsapparaat (o.a. nek-, rug- en schouderklachten, hoofdpijnklachten en sportblessures).
 
Specialisaties:
  • Manuele therapie
  • Sportgerelateerde klachten,
  • Knieklachten (aangesloten bij Knienetwerk)
  • Schouderklachten (aangesloten bij Schoudernetwerk),
  • Medische Fitness (gebruik makend van de faciliteiten van Sportschool de Milon Club)
  • Medical taping
  • Valtraining 


​Aandachtsgebieden:

Michiel Buijs 
Michiel is sinds 2015 bij onze praktijk betrokken als energieke jonge fysiotherapeut en heeft in 2019 de opleiding manueeltherapie succesvol afgerond. Michiel is verbonden met de atletiekvereniging ACW ’66. Tevens is hij drie dagen in de week bij FysioCompany Rijken werkzaam.

Julian de Veer
Sinds 2019 versterkt Julian ons team en is tevens werkzaam bij FysioCompany Molenstaete in Waalwijk. Julian houdt er van om in samenwerking met de patiënt tot een positief resultaat van de behandeling te komen en wil zich graag verder ontwikkelen in het vak door vervolgcursus/ scholing te volgen.

Samenwerkingen:
Sportschool Milon: voor revalidatie mogen we gebruik maken van de faciliteiten van de sportschool
De praktijk is aangesloten bij het schoudernetwerk Zuid Oost Nederland, SNZON, hierdoor kunnen wij de zorg voor onze schouder patiënten verder ontwikkelen en de samenwerking met verwijzers , specialisten en collega’s verbeteren.
Zorg aan sportclubs zoals Hockeyclub Vlijmen VMHC, Hockeyclub Kaatsheuvel DES. ACW ’66 atletiekvereniging Waalwijk. Begeleiding van beginnende en ervaren sporters bij preventie en behandeling van sportblessures 

Contact:
Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag tot en met vrijdag contact opnemen met ons Centraal Bureau: 073-6232222. Onze praktijk is geopend op maandag (09:00/21:00), woensdag (08:00/12:00), donderdag (08:00/17:00) en vrijdag (08:00/13:00) . Avondopenstelling is op maandag.
Op maandagavond hebben wij van 19:00 tot 20:00 uur een vrij inloopspreekuur.

 

Michiel Buijs (BIG 79920339704)
Michiel  Buijs (BIG 79920339704)
michiel@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie, Manuele therapie
Aanwezig
maandag en donderdag
Registers
KNGF
Aandachtsgebieden
Manueel therapeut, lid van het Schoudernetwerk, Medical taping
Julian de Veer (BIG 19926034904)
Julian de Veer (BIG 19926034904)
julian@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie
Aanwezig
vrijdagochtend
Registers

Anne-Rose Cramer
Anne-Rose Cramer
annerose@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie
Aanwezig
Woensdag avond en vrijdag
Registers

Aandachtsgebieden
Clubfysiotherapeut VMHC Vlijmen
 

Fysio Waalwijk

Zoekt u een fysiotherapeut in Waalwijk? Dan bent u in goede handen bij Fysiocompany in Waalwijk! Ons team van 3 enthousiaste fysiotherapeuten in Waalwijk zorgen ervoor dat u snel weer optimaal kunt bewegen.
 

Fysiotherapeut Waalwijk

Al onze fysiotherapeuten beschikken over specialistische kennis en ervaring om je zo snel mogelijk van je klachten af te helpen. Momenteel werken er 3 fysiotherapeuten op onze locatie in Waalwijk. In Waalwijk bieden we verschillende specialisaties aan zoals medical taping.


Manuele therapie Waalwijk

Bij FysioCompany Waalwijk kunt u ook terrecht voor manuele therapie. De manueel therapeut past hiervoor een aantal specifieke technieken toe. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: u voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn.
 

Afspraak maken bij Fysio in Waalwijk?

Wil je meer weten over de behandelingen of de fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij onze locaties in Waalwijk? Hieronder vindt u informatie van de fysiotherapeuten en waar ze in gespecialiseerd zijn.  Een afspraak kunt u gemakkelijk maken via het formulier op onze website. Of u kunt bellen tijdens kantooruren naar : 073 623 2222
 
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?