Adresgegevens
Putstraat 1a
5142 RJ Waalwijk
0416-745083
Maak direct een afspraak
Tijdens kantooruren (08.00u-17.00u) kunt u telefonisch een afspraak maken.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

FysioCompany Waalwijk

Welkom bij FysioCompany Waalwijk gelegen in de putstraat 1A in het gebouw van sportschool de Milon Club. De praktijk is geopend op de maandag (09:00/21:00), woensdag (08:00/12:00) en donderdag (08:00/17:00). Er zijn 3 fysiotherapeuten werkzaam binnen de praktijk met iemand die gespecialiseerd is in de manuele fysiotherapie. Fysio Waalwijk affiniteit met chronische aandoeningen en revalidatie training waar gebruikt gemaakt kan worden van een hele sportschool. Wij zullen kijken en naar uw klachten en zo samen proberen te komen tot een behandeling die het best past binnen uw hulpvraag en behandeldoel.

De praktijk werkt samen met de Milon Club, hardloopshop Waalwijk en Atletiek vereniging AWC'66.

Doordat we gebruik kunnen maken van de sportschool bieden we opties voor chronische aandoeningen en revalidatie training we kunnen hierdoor gericht medisch trainen.
Michiel Buijs is i.o. voor Manueel therapeut

Elke maandag avond is de praktijk geopend en is er een vrij inloopspreekuur van 19:00 tot 20:00.

Schoudernetwerk
Knienetwerk
Handletsel
Medische Fitness
Medical taping
Manuele therapie

Fysiocompany Waalwijk   Fysiocompany Waalwijk


Fysiocompany Waalwijk   Fysiocompany Waalwijk

Fysiocompany Waalwijk


Michiel Buijs
Michiel  Buijs
E-mail Michiel Specialisaties
Algemeen Fysiotherapeut
Aanwezig
maandag en donderdag
Registers

Leon Rijken
Leon  Rijken
E-mail Leon Specialisaties
Algemeen Fysiotherapeut, Manuele therapie, Sportfysiotherapie
Aanwezig
woensdag
Registers
KNGF, NVMT
Aandachtsgebieden
Hardloopgerelateerde klachten, Lid knienetwerk Brabant
Melanie Rijken
Melanie Rijken
E-mail Melanie Specialisaties
Algemeen Fysiotherapeut
Aanwezig
woe en vrij
Registers
KNGF
Aandachtsgebieden
medisch fitness, medical taping
Fysio Waalwijk
Zoekt u een fysiotherapeut in Waalwijk? Dan bent u in goede handen bij Fysiocompany in Waalwijk! Ons team van 3 enthousiaste fysiotherapeuten in Waalwijk zorgen ervoor dat u snel weer optimaal kunt bewegen.
 
Fysiotherapeut Waalwijk
Al onze fysiotherapeuten beschikken over specialistische kennis en ervaring om je zo snel mogelijk van je klachten af te helpen. Momenteel werken er 3 fysiotherapeuten op onze locatie in Waalwijk. In Waalwijk bieden we verschillende specialisaties aan zoals medical taping.

Manuele therapie Waalwijk
Bij FysioCompany Waalwijk kunt u ook terrecht voor manuele therapie. De manueel therapeut past hiervoor een aantal specifieke technieken toe. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: u voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn.
 
Afspraak maken bij Fysiotherapie in Waalwijk?
Wil je meer weten over de behandelingen of de fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij onze locaties in Waalwijk? Hieronder vindt u informatie van de fysiotherapeuten en waar ze in gespecialiseerd zijn.  Een afspraak kunt u gemakkelijk maken via het formulier op onze website. Of u kunt bellen tijdens kantooruren naar : 073 623 2222
 
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?