Adresgegevens
Putstraat 1a
5142 RJ Waalwijk
0416-745083
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

FysioCompany Waalwijk


Leven is bewegen. U wil zo snel mogelijk weer soepel in beweging zijn om te doen wat u belangrijk vindt in uw leven. Bij FysioCompany Waalwijk staan 2 deskundigen voor u klaar op het gebied van Fysiotherapie,  Manuele therapie en Bekkenfysiotherapie. Zij werken optimaal met u samen om u op een prettige manier zo snel mogelijk weer ‘op de been’ te helpen. Samen met u komen wij tot een behandeling die het best past binnen uw hulpvraag en behandeldoel. U staat als patiënt centraal en dat merkt u aan alles.

U vindt de praktijk in de Putstraat 1a in Waalwijk, in het gebouw van sportschool de GoGo Club. Het energieke en deskundige team van FysioCompany Waalwijk heeft affiniteit met chronische aandoeningen en kan voor revalidatietrainingen rekenen op een prettige samenwerking met de sportschool en alle faciliteiten. Michiel en Anne-Rose blijven zich ontwikkelen in de nieuwste inzichten op het gebied van fysiotherapie en manuele therapie. Anne-Rose is bezig haar diploma Bekkenfysiotherapie binnen te halen wat een grote toevoeging zou zijn voor onze locatie. Zij geven u in een gemoedelijke, informele sfeer de juiste zorg. Elke klacht wordt met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Samen met u zorgen we dat we tot de beste oplossing komen.
 
 

Fysiocompany Waalwijk    Fysiobehandeling Waalwijk

Fysiocompany Waalwijk   Behandelkamer fysio Waalwijk

Wachtruimte fysiotherapie Waalwijk   Fysio Waalwijk

   


Welke klachten?
U kunt bij ons terecht wanneer u klachten heeft aan spieren, gewrichten en het bewegingsapparaat (o.a. nek-, rug- en schouderklachten, hoofdpijnklachten en sportblessures).
 
Specialisaties:
  • Manuele therapie
  • ​Bekkenfysiotherapie
  • Sportgerelateerde klachten
  • Knieklachten (aangesloten bij Knienetwerk)
  • Schouderklachten (aangesloten bij Schoudernetwerk),
  • Medische Fitness (gebruik makend van de faciliteiten van Sportschool de GoGo Club)
  • Medical taping
  • Valtraining 


​Aandachtsgebieden:

Michiel Buijs 
Michiel is sinds 2015 bij onze praktijk betrokken als energieke jonge fysiotherapeut en heeft in 2019 de opleiding manueeltherapie succesvol afgerond. Michiel is verbonden met de atletiekvereniging ACW ’66. Tevens is hij drie dagen in de week bij FysioCompany Rijken werkzaam.

Anne-Rose
Sinds 2020 versterkt Anne-Rose ons team en is tevens werkzaam bij FysioCompany Molenstaete in Waalwijk en de FysioCompany Haren in 's-Hertogenbosch. Anne-Rose houdt er van om in samenwerking met de patiënt tot een positief resultaat van de behandeling te komen en wil zich graag verder ontwikkelen in het vak door vervolgcursus/ scholing te volgen. Op het moment is Anne-Rose bezig met het afronden van de opleiding bekkenfysiotherapie.

Samenwerkingen:
Sportschool GoGo Club: voor revalidatie mogen we gebruik maken van de faciliteiten van de sportschool
De praktijk is aangesloten bij het schoudernetwerk Zuid Oost Nederland, SNZON, hierdoor kunnen wij de zorg voor onze schouder patiënten verder ontwikkelen en de samenwerking met verwijzers , specialisten en collega’s verbeteren. Tevens is er ook aansluiting bij het Chronisch Zorgnetwerk, Anne-Rose is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met claudicatio (etalagebenen).
Zorg aan sportclubs zoals Hockeyclub Vlijmen VMHC, Hockeyclub Kaatsheuvel DES. ACW ’66 atletiekvereniging Waalwijk. Begeleiding van beginnende en ervaren sporters bij preventie en behandeling van sportblessures 

Contact:
Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag tot en met vrijdag contact opnemen met ons Centraal Bureau: 073-6232222. Onze praktijk is geopend op maandag (09:00/21:00), woensdag (17:00/21:00), donderdag (08:00/17:00) en vrijdag (08:00/15:00) . Avondopenstelling is op maandag en op woensdag.
Op maandagavond hebben wij van 19:00 tot 20:00 uur een vrij inloopspreekuur.
Michiel Buijs (BIG 79920339704)
Michiel  Buijs (BIG 79920339704)
michiel@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie, Manuele therapie
Aanwezig
maandag en donderdag
Registers
KNGF
Aandachtsgebieden
Manueel therapeut, lid van het Schoudernetwerk, Medical taping, Shockwave
Anne-Rose Cramer (BIG 89928357004)
Anne-Rose Cramer (BIG 89928357004)
annerose@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie
Aanwezig
Woensdagavond en vrijdag
Registers

Aandachtsgebieden
bekkentherapeut i.o., Dry Needling, lid Chronisch Zorgnet, Claudicatio (etalagebenen), Clubfysiotherapeut VMHC Vlijmen
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?