Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Manuele therapie Den Bosch

Als het functioneren van de gewrichten moeilijker verloopt dan kunt u bij één van onze vestigingen in Den Bosch terecht voor manuele therapie. Vaak zijn de effecten van een behandeling al direct merkbaar. U zult merken dat de gewrichten beter functioneren doordat het bewegen gemakkelijker gaat.
manuele therapie den bosch

Wat is een manueel therapeut?

Een manueel therapeut richt zich op het beter laten functioneren van de gewrichten. Maar ook het verbeteren van de houding en de bewegingen. Hiervoor gebruikt de therapeut speciale technieken.
De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar. Het bewegen gaat makkelijker en de pijn wordt minder.


Wanneer kunt u gebruik maken van manuele therapie?

Als u een gewricht slecht kunt bewegen en hier ook pijn bij heeft dan is manuele therapie een oplossing.  Tijdens een eerste afspraak bij een manueel therapeut in Den Bosch zal blijken hoe uw specifieke de klacht verholpen kan worden. U heeft hierdoor meer duidelijkheid 
Afspraak maken

 

Voorbeelden van klachten die een manueel therapeut kan behandelen

  • hoofd- en nekpijn in combinatie met het slecht kunnen bewegen van de wervelkolom
  • nek- en schouderklachten met uitstraling naar de armen
  • lage rugklachten, al dan niet met uitstraling naar de benen
  • hoge rugklachten, al dan niet in combinatie met rib- en borstpijn
  • duizeligheid bij het bewegen van de nek
 

Afspraak maken?

Van maandag tot en met donderdag, van 08.00 uur tot 20.00 uur en op vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur kunt u telefonisch direct een afspraak maken of een reeds gemaakte afspraak veranderen bij één van onze secretaresses. Maak hier uw afspraak.
 

Manuele therapie Den Bosch

In Den Bosch heeft FysioCompany diverse vestigingen zitten die manuele therapie verzorgen. Onderstaand een overzicht van de vestigingen:  

Behandeling manuele therapie Den Bosch

De oorzaak van de klacht verschil per persoon. Er zal daarom ook bij de therapie ook een onderzoek gedaan worden naar de klachten. De manueel therapeut zal aan de hand van de klachten diverse technieken en oefeningen inzetten om het herstel te bevorderen. Manuele therapie werkt effectief en hier is sprake van snel herstel.
 

In het weekend een afspraak voor manuele therapie maken?

Bij Fysiocompany is het mogelijk om een afspraak te maken in het weekend. Door middel van Whatsapp kunt u gemakkelijk een afspraak maken. Deze dienst is uitsluitend bedoeld voor het maken van een afspraak en het nummer kan alleen ingezet worden voor WhatsApp contact. Telefonisch contact opnemen met dit nummer is niet mogelijk. Daarnaast werkt deze dienst alleen tussen 08.00u en 17.00u in het weekend via Whatsapp nummer 06 829 429 60.
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?