Adresgegevens
Buys Ballotweg 30
5223 GH 's-Hertogenbosch
073-6232222
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

De beste therapeuten van 's-HertogenboschKraken, masseren en het behandelen van blessures: het is een vak apart. Daarom wilden we weten: op de behandeltafel van welke fysiotherapeut lig je het liefst? We vroegen het de lezers en de reacties stroomden binnen. Hieronder een overzichtje van de fysiotherapeuten en -praktijken die het vaakst genoemd zijn. 

duim omhoog afbeelding
Volgens Leonie - en veel andere stemmers - is het wel duidelijk: FysioCompany Rijken is degene waar je moet zijn als je snel van je klachten af wilt: "Gewoon, goed! Niets meer en niets minder."
Zie hier alle beste fysiotherapeuten van Den Bosch
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?