Adresgegevens
Boterbloemstraat 23
5317 NH Nederhemert
073-6232222 / Lokaal Fit 23: 06-21565006
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Trainingscentrum Lokaal Fit 23

Fitness groep
In de oefenzaal is er op verschillende dagdelen (overdag en ’s avonds) de mogelijkheid om mee te doen met fysiofitness. Met onze begeleiding zijn we in staat om met persoonlijke begeleiding en aandacht uw specifieke doelstellingen te bereiken. Daarbij kunnen we  als geen ander rekening houden met mogelijke beperkingen of klachten.

Fysiofitness Nederhemert   Fysiofitness Nederhemert
Wie hebben er baat bij fysiofitness?
  • Iedereen die iets wil doen aan:Zijn/haar klachten aan het bewegingsapparaat
  • ​Zijn/haar overgewicht
  • Preventie, het voorkomen van klachten aan het bewegingsapparaat
  • Verbetering/onderhoud van zijn/haar conditie, spierkracht en/of lenigheid.En verder voor iedereen die na de fysiotherapiebehandeling de herwonnen functies wil onderhouden of verbeteren.
Patiëntervaring:
Ik vind de fysiofitness heel fijn. Net als de begeleiding en de sfeer. Sinds  ik na de operatie onder behandeling ben geweest doe ik de fitness, om fit te blijven. Sindsdien voel ik me veel beter. Ik ben mobieler en heb minder pijn. Dit heb ik nog niet eerder ervaren op eerdere praktijken waar ik vroeger ben geweest.
A.Oomen.
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?