Adresgegevens
de Ronde 12
5683 CZ Best
073-6232222
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Vacature Kinderfysiotherapeut

Ben jij die leuke enthousiaste kinderfysiotherapeut (i.o.) die ons team komt versterken? 
Wegens groei van onze praktijk zijn we op zoek naar jou! 
   
Wie zijn wij?   
Wij zijn een leuk, gezellig en gemotiveerd team met 2 praktijken binnen FysioCompany.  
Fysiocompany zelf bestaat uit een regionaal samenwerkingsverband van een dertigtal praktijken. Onze eigen backoffice zorgt door de telefonische bereikbaarheid en de administratieve ondersteuning dat je meer tijd kan spenderen aan de behandelingen van je patiënten.  
 
Fysiocompany Best is gespecialiseerd in kinderfysiotherapie en is gevestigd in het Gezondheidspunt. Verschillende medische disciplines zijn hier te vinden in dit 1e lijnszorgcentrum.  
Er is een uniek samenwerkingsverband tussen kinderergotherapie, diëtiek, psychologie (kind en jeugd), logopedie en podotherapie aanwezig.   
Hierdoor zijn wij in staat om optimaal kwalitatieve zorg aan kinderen kunnen bieden. Daarnaast werken wij veelvuldig samen met de regionale ziekenhuizen en revalidatiecentra.   

Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een empathisch, ondernemend en zelfstandig werkende kinderfysiotherapeut waarbij de kwaliteit van de behandeling voorop staat. Daarnaast verwachten we dat je bereid bent actief deel te nemen aan onze verschillende netwerken en nevenactiviteiten. Dit om zo de groei van de praktijk positief te ondersteunen.   
 
Wat bieden we?
Je hebt de mogelijkheid om meteen te starten  of later in overleg. Door de groei is er een opbouwende agenda te verwachten.  
Mogelijkheid voor leertraject/stage opdrachten en ondersteuning. 
Wil je zelf verder ontwikkelen dan is ons opleidingsplan en de medefinanciering een mogelijkheid.  
Daarnaast zijn we ook zoek naar een fysiotherapeut ter uitbreiding van de praktijk. Combinaties zijn bespreekbaar.  
 
Ben je geïnteresseerd? 
Overweeg jij onze nieuwe collega te worden? Neem dan contact op met Riëtte van Beerendonk voor meer informatie over deze vacature op telefoonnummer 073-6232222. Sollicitaties kunnen worden gemaild aan r.v.beerendonk@fysiocompany.nl
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?