Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Bootcamp

Bootcamp
Na het grote succes van afgelopen jaar, gaan we dit jaar weer starten met de Bootcamp!


Bootcamp is het in teamverband sporten in de buitenlucht, waarbij plezier vooropstaat. Het doel is om onder begeleiding effectief te trainen, zodat je conditie en kracht worden opgebouwd. Wil je graag fitter worden, afvallen of sterker worden, maar staat het idee van een fitnessruimte je tegen? Dan is Bootcamp zeker geschikt voor jou.


Periode:       13 weken
Start:            Dinsdag 25 april 2017
Locatie:        ijsbaan Nederhemert
Tijd:              Dinsdag van 19:30 tot 20:30
Doelgroep:  mannen/vrouwen die van een uitdaging houden!

Trainer: Sander Vissers (fysiotherapeut / ex-beroepsmilitair). Voor vragen of aanmelding kun je mailen naar: sander@fysiocompany.nl
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?