Adresgegevens
Burgemeester Verwielstraat 67
5062 GC Oisterwijk
013-5285598
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Vacature Fysiotherapeut

 
Ben jij die enthousiaste fysiotherapeut, die ons team komt versterken?
Wij groeien gestaag en kunnen extra hulp goed gebruiken.

Wie zijn wij?
Wij zijn een gepassioneerd team in Oisterwijk, sterk in verscheidenheid en elkaar weten te vinden in de verschillen. Dynamisch samenwerken, elkaar helpen en inspireren, zijn kernwoorden die bij ons passen en onze behandelingen op een hoger plan brengen.
Wij zijn aangesloten bij FysioCompany, een regionaal samenwerkingsverband van een kleine dertigtal praktijken. Onze FysioCompany backoffice zorgt voor de telefonische bereikbaarheid en de administratieve ondersteuning, zodat je alle tijd kan spenderen aan de behandelingen van je patiënten. Daarbij zijn er korte lijnen met een 80-tal collega’s binnen het samenwerkingsverband voor vragen en overleg.
 
Specialisaties binnen de praktijk zijn er op de gebieden oncologie, oedeem, manuele therapie, schouder, traumatologie, centraal neurologische aandoeningen (zoals Parkinson, MS e.e.a.)  en de doelgroep ruiters.

Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een leergierige, actieve, empathische en ondernemende fysiotherapeut die zich graag wil ontwikkelen. Om te starten is een parttimebaan van 4 dagdelen mogelijk met mogelijkheden tot uitbreiding. Loondienstverband en eventueel overname van de praktijk op termijn behoort tot de mogelijkheden. Deelnemen aan netwerken om zo de groei van de praktijk positief te ondersteunen wordt gewaardeerd.   
 
Wat bieden we?
Je hebt de mogelijkheid om meteen te starten  of later in overleg. Door de groei is er een opbouwende agenda te verwachten.  
Mogelijkheid voor leertraject/stage opdrachten en ondersteuning. 
Om je verder te ontwikkelen binnen de praktijk ondersteunen wij je bij je opleidingsplan en is medefinanciering een mogelijkheid.  
Binnen het samenwerkingsverband van FysioCompany behoort een volledige baan tot de mogelijkheden. 
Ambities om zelfstandig praktijkhouder te worden binnen FysioCompany behoort ook tot de mogelijkheid.
Heb je deze ambitie niet, ben je ook welkom bij ons top-team.
 
Ben je geïnteresseerd?
Overweeg jij ons gezellige en enthousiaste top-team te komen versterken? Neem dan graag contact op met Ada Wouters-Brongers voor meer informatie over deze vacature op telefoonnummer 06 - 226 746 59. Sollicitaties kunnen worden gemaild aan e-mailadres: woutbrong@planet.nl
 
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?