Adresgegevens
Marco Polostraat 12
5223 RP 's-Hertogenbosch
073-6232222
Maak direct een afspraak
Tijdens kantooruren (08.00u-17.00u) kunt u telefonisch een afspraak maken.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Nieuwe medewerker!

Even voorstellen:
Nieuwe medewerker Lieneke

Sinds juli 2018 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik ben een enthousiaste fysiotherapeute die hart heeft voor haar patiënten. Het mooie aan het vak vind ik om samen met de patiënt het probleem op te lossen in relatie tot zijn of haar hulpvraag. Ik streef ernaar om mijn patiënten te begeleiden naar een zo optimaal mogelijk bewegen, zodat zij weer zo goed mogelijk kunnen functioneren binnen de maatschappij.

Als fysiotherapeut vind ik het interessant om uitgedaagd te worden. Ieder mens heeft namelijk een unieke houding en een manier van bewegen, wat elke casus en werkdag weer anders maakt.  
In mijn loopbaan als fysiotherapeut hoop ik over enkele jaren te kunnen starten met een aanvullende opleiding voor manuele therapie. Mijn interesse hiervoor is toegenomen tijdens het volgen van de minor SMP (Spinal Musculoskeletal Physiotherapy), wat verdieping heeft gegeven op onderzoek en behandeling van de wervelkolom. Binnen de opleiding heb ik naast deze verdieping ook mijn cursus Medical taping behaald.

Naast mijn vakinhoudelijke kennis als fysiotherapeut neem ik ook het nodige enthousiasme, flexibiliteit, plezier en humor mee in de samenwerking met mijn patiënten en collega’s.

Sport: Fitness (Krachttraining) en kickboksen
werkdagen: dinsdag, woensdagmiddag, donderdag en vrijdag
startend: 31 juli ’18
 
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?