Vacature Fysiotherapeut

Sluit je aan bij ons fysioteam?

Bij Fysiocompany ’t Station staat samenwerken met je collega’s centraal. Overleggen en meekijken met je collega is heel gebruikelijk binnen ons team en we houden van gezelligheid tijdens de gezamenlijke pauzes.
 
Onze praktijk heeft sinds 5 jaar een nieuw onderkomen met 6 behandelkamers en oefenzaal van 120 m2. In het pand bevinden zich ook de psychologen, ergotherapeuten, diëtisten, podotherapeuten, osteopaten en sportinstructrices.
 
Fysiocompany zelf bestaat uit een regionaal samenwerkingsverband van een dertigtal praktijken. Onze eigen backoffice zorgt door de telefonische bereikbaarheid en de administratieve ondersteuning dat je meer tijd kan spenderen aan de behandelingen van je patiënten.
 
Naar wie zijn wij op zoek?
We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde fysiotherapeut.  Schakelen tussen behandelkamersessie en oefenzaaltrainingsactiviteiten liggen je wel. We verwachten dat je bereid bent om actief deel te nemen aan de laatste ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg.
 
Wat bieden we?
Je hebt de mogelijkheid om meteen te starten met een fulltimedienstverband van 36 uur per week met uitzicht op een vast contract. Wil je zelf verder ontwikkelen dan is ons opleidingsplan en de medefinanciering een mogelijkheid.
Daarnaast zijn we ook zoek naar een kinderfysiotherapeut (i.o.) ter uitbreiding van de praktijk. Combinaties zijn bespreekbaar.
 
Nieuwsgierig geworden?
Overweeg jij onze nieuwe collega te worden? Neem dan contact op met Dimitri Vugts voor meer informatie over deze vacature op telefoonnummer 0416-375753. Sollicitaties kunnen worden gemaild aan d.vugts@fysiocompany.nl
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?