Nieuwe fysiotherapeut

Onze praktijk Fysiocompany ’t Station en Fysiocompany Medifit is versterkt met een nieuwe collega. Bart van Schijndel is geen onbekende binnen Fysiocompany en daarom zijn verheugd om hem binnen de club te kunnen houden. Bart is inmiddels ook gestart bij Fysiocompany Rijken in Den Bosch.

Even voorstellen
Hallo! Mijn naam is Bart van Schijndel en sinds januari 2019 mag ik het team van Fysiocompany versterken.

Ik ben 27 jaar oud en ben woonachtig in Maren-Kessel. Mijn leven lang ben ik al een groot sportfanaat met een ruime interesse in het menselijk lichaam en met al haar toebehoren.  Fysiotherapie in combinatie met bewegen is wat voor mij de uitdaging geeft aan het vak.

Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans hogeschool te Breda.  Ik hoop jullie zo snel mogelijk te zien bij ’t Station en Medifit Health Club in Drunen. Jullie kunnen mij treffen op dinsdag en donderdag ook voor het avondspreekuur. Voor verdere vragen ben ik altijd bereikbaar
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?