Adresgegevens
Stationsstraat 26
5151 HB Drunen
0416-375753
Maak direct een afspraak
Tijdens kantooruren (08.00u-17.00u) kunt u telefonisch een afspraak maken.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Nieuwe fysiotherapeut Drunen

Onze praktijk Fysiocompany ’t Station en Fysiocompany Medifit is versterkt met een nieuwe collega.
 
Even Voorstellen
 
Hoi allemaal,
Ik ben Beau Roubos en vanaf juni 2019 mag ik het team van Fysiocompany gaan versterken.  Ik ben 22 jaar oud en woon sinds kort in Waalwijk. Ik heb altijd gesport (korfbal en hardlopen) en daarnaast heb ik veel interesse voor fysiotherapie en kinderen. Vandaar dat ik in september start met de master kinderfysiotherapie in Utrecht.
Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik zal elke woensdag en vrijdag aanwezig zijn. Ik hoop jullie snel te zien!

Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?