Drunense Duinloop 2 febr. 2019

10 tips die je niet moet gebruiken als hardloper.
Of toch wel?
 
Gratis workshop als voorbereiding op de Drunense Duinenloop
 
De Drunense Duinenloop komt er weer aan en de voorbereiding zijn in volle gang bezig. Hoe zit met jouw voorbereiding? In grote lijnen heb je wel een plan in je hoofd maar hoe zat het nu ook alweer met dat ene dingetje dat je ergens op google hebt opgezocht? Klopt dat nu en hoe zat het nu precies in elkaar?
Vaak zijn er op internet verschillende hardloopschema’s en tegenstrijdige adviezen te vinden. Of de aanbevelingen zijn te algemeen en niet van toepassing op jou.
In samenwerking met Medifit Health Club in Drunen is een bijeenkomst gepland om je nader te laten infomeren. Op Zaterdag 2 februari 2019 van 09.00 tot 10.00 uur worden do’s en don’ts toegelicht door experts.  
Je voeten corrigeren met pronatie schoenen met extra demping, achterhaald idee? Op dit soort vragen krijg je antwoord van Anouk Olijve, een bekende in de hardloopwereld en werkzaam bij hardloopshop.nl uit Waalwijk. Zij vertelt vanuit haar expertise en passie waar je op moet letten bij het gebruik van hardloopsnoepgoed zoals hardloopschoenen ook wel worden genoemd.
Drink vooraf, tijdens en na afloop 1,5 liter? Is een herstel maaltijd wel nuttig? Zo maar een greep uit algemene adviezen waarbij wel enige nuance op zijn plaats is. Leonie Rijken van Diëtistenpraktijk de Langstraat gaat hier verder met u in op de materie voeding en hardlopen.
De zin en onzin van rekken bij een ‘runners knee’.  De officiële naam is tractus iliotibialis frictie syndroom maar beter bekend als lopersknie. Ron Tames, werkzaam bij Fysiocompany, neemt u mee in de wereld van biomechanica en preventie van typische hardloopblessures.
Heeft u vragen? Op het eind van de bijeenkomst staan deze experts klaar om ze te beantwoorden.
Kom ook en wees op tijd. We beginnen stipt om 9.00.
Tot ziens
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?