Adresgegevens
Torenstraat 18
5151 JL Drunen
0416-373171
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

DiŽtiste bij FysioCompany

Diëtiste aanwezig bij FysioCompany Strikkers, de Rooij en Jongmans

Vanaf half augustus 2018 zal Ellen Kant (diëtiste), Adviesbureau Voeding & Leefstijl Ellen Kant (AVLEK), een dagdeel per week, haar praktijk in Drunen voeren op onze locatie aan de Torenstraat 16-18 5151JL Drunen.  Ellen is ook werkzaam in Vlijmen en Den Bosch. Wij zien als fysiotherapeut -dietist, in elkaar een waardevolle aanvulling, bijv. voedingsadvies bij COPD-patienten ,darmproblematiek bij bekkenbodempatienten, tijdens de zwangerschap, ondervoeding bij (kwetsbare) ouderen, optimalisatie bij conditie-verbetering, en leefstijladvies i.c.m. bewegen/klachten aan het beweegapparaat.

De dietist is direct toegankelijk zonder verwijzing ,behalve bij CZ en de Friesland. Vanuit de basisverzekering worden de eerste 3 behandeluren per kalenderjaar vergoed. Is er sprake van ketenzorg dan geldt geen eigen risico (gegevens juli 2018). Infomeer altijd voor de zekerheid bij uw zorgverzekeraar.


Adviesbureau Voeding en Leefstijl Ellen Kant AVLEK) 
zie website voor meer informatie
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?