Adresgegevens
Boterbloemstraat 23
5317 NH Nederhemert
073-6232222
Maak direct een afspraak
Tijdens kantooruren (08.00u-17.00u) kunt u telefonisch een afspraak maken.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Personal training

Personal training
Het is algemeen bekend dat sporten gezond is voor lichaam en geest, mits het op een verantwoorde manier gebeurt. Dit kan onder persoonlijke begeleiding. 1 op 1 wordt er gericht gewerkt aan uw persoonlijke doelstellingen. Of dat nu het verhogen van de conditie, opbouwen van de spieren, afvallen, revalidatietraining of een combinatie hiervan is, we maken voor u een persoonlijk trainingsschema, waar we uw doelstellingen mee kunnen bereiken.

Samen gaan we op zoek naar bewegingsvormen die bij u passen, en die u leuk vindt. Juist voor mensen die een geschiedenis hebben met  lichamelijke klachten is deze vorm van beweging onder begeleiding van een fysiotherapeut erg interessant. We hebben beschikking over de fitnessruimte, maar we kunnen ook lekker in de buitenlucht gaan sporten. Door het trainen aan de hand van personal training bereikt u op een veilige, verantwoorde en leuke manier uw doel, dus aan de slag!

De personal training wordt gegeven door Clarissa van Maaren. Zij beoefent de sport marathonschaatsen en skeeleren op het hoogste niveau van Nederland. Sporten en fit blijven is haar grote passie. Voor de kosten kunt u met Clarissa contact opnemen per mail: clarissa@fysiocompany.nl.
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?