Adresgegevens
Boterbloemstraat 23
5317 NH Nederhemert
073-6232222 / Lokaal Fit 23: 06-21565006
Maak direct een afspraak
Tijdens kantooruren (08.00u-17.00u) kunt u telefonisch een afspraak maken.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Leefstijl coaching

Soms lukt het gewoonweg niet alleen. Meer bewegen, gezonde voeding, ‘s ochtends uitgerust starten en blijvend gewichtsverlies. Allemaal doelen die voor veel mensen onhaalbaar blijken. Wil je graag begeleid worden naar een blijvende verandering? Dan kan leefstijl coaching iets voor jou zijn. Bijvoorbeeld aanvullend op het sporten bij Lokaal Fit23. Thema’s als stressmanagement, slaap, gezonde voeding en bewegen komen aan de orde. Door inzicht te geven, objectieve metingen uit te voeren en hier reële en haalbare doelen op te stellen, streven we naar een verandering die werkt. 
Wil je een gezonde leefstijl realiseren die werkt en blijvend is? Neem contact op en we helpen je graag verder. We hebben passie voor bewegen en gezond leven.

Fysio- en manueel therapeut Sander Vissers is gespecialiseerd om je te begeleiden bij het ontwikkelen van gezond gedrag. Indien gewenst is een multidisciplinaire aanpak mogelijk binnen het gezondheidscentrum Nederhemert. Denk bijvoorbeeld aan het behandelen van slaapproblemen en het verminderen van stressklachten door een psychosomatisch fysiotherapeut.
 
Cool-programma (Coaching op Leefstijl)
Het Cool-programma is een gecombineerde leefstijl interventie (GLI), gericht op gedragsverandering om een gezonde leefstijl te bereiken en te behouden. Het traject duurt 2 jaar en bestaat uit groepsbijeenkomsten en individuele contacten.
Vanaf medio juli 2020 bieden wij het programma Coaching op Leefstijl (Cool) aan. Volwassenen met overgewicht (BMI 25 of hoger) met daarbij een verhoogd risico op diabetes mellitus type 2 (DM2) of cardiovasculaire aandoeningen en volwassenen met obesitas (BMI 30 en hoger) komen in aanmerking voor dit traject. 
 
GOEDE RESULTATEN
Eerdere resultaten laten zien dat deelnemers erin slagen hun leefstijl aan te passen en dit ook nog na 2 jaar volhouden. Een groot deel van de groep heeft na het programma een lager gewicht. Deelnemers voelen zich fitter en gezonder.

VERGOED VANUIT DE BASISVERZEKERING
Het programma (CooL) valt in de basisverzekering, zonder aanspraak van het eigen risico. Veel zorgverzekeraars vergoeden dit programma. Ben jij gemotiveerd en behoor je tot de doelgroep? Neem dan contact met ons op.
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?