Adresgegevens
James Wattlaan 9
5151 DP Drunen
0416-375753
Maak direct een afspraak
Tijdens kantooruren (08.00u-17.00u) kunt u telefonisch een afspraak maken.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

We zijn weer open!

Heeft u alweer gesport bij Medifit? Vanaf 1 juli staan de fysiotherapeuten van Medifit weer klaar om u te ontvangen in onze verantwoorde omgeving. Check de maatregelen, die zijn getroffen om veilig te kunnen bewegen, op de website of via de My wellness app.
Heeft u na het sporten toch nog last en wilt u daar verder naar laten kijken? Wat zou u er dan wel of juist niet mee moeten doen?
Neem contact op met één van de trainers of een van de therapeuten voor dit soort vragen. We geven u graag zinvol advies. Zo kunnen we u helpen om klachten te voorkomen of kunnen u begeleiden om zo snel mogelijk te herstellen.
Indien u één of meerdere van de volgende klachten heeft dan bent u helaas (nog) niet welkom bij de fysiotherapiepraktijk van Medifit Fysiocompany in Drunen en verzoeken wij u de afspraak kosteloos te verzetten:
(neus)verkoudheid, hoesten, kuchen, niezen, loopneus, verhoging (tot 38 graden), koorts, kortademigheid, hoofdpijn, branderige ogen, moeheid, jezelf niet fit voelen en/of diarree.

Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad of heeft u een
huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten of is er bij uzelf of
een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?
https://www.medifit-healthclub.nl/

Medifit Fysiocompany
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?