Adresgegevens
James Wattlaan 9
5151 DP Drunen
0416-375753
Maak direct een afspraak
Tijdens kantooruren (08.00u-17.00u) kunt u telefonisch een afspraak maken.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

FysioCompany Medifit

 
 Fysiocompany Medifit    Fysiocompany Medifit
 Medifit Healtclub    Meditift Fysiocompany
 Behandelruimte Fysiocompany Medifit    Ruimte Fysiocompany Medifit
 
Medifit Healthclub logo
 Voel je goed!

Voor iedereen die gezond en fit door het leven wil, is bij Medifit Health Club nu de fysiotherapie en het beweegcentrum gecombineerd. Dit betekent voor u het complete plaatje om verantwoord sportief aan de slag te kunnen. Vanuit onze medische achtergrond weten wij wat gezond sporten en bewegen inhouden en daarin begeleiden wij u graag verder.

Fysiocompany
De praktijk beschikt over een reeks aan specialisaties zoals fysiotherapie, kinderfysiotherapie, manueel therapie, oedeemtherapie, geriatrische therapie, handtherapie, CVA/beroerte, parkinson therapie, claudicatio, schoudertherapie, medical taping, revalidatietherapie. Ook beschikken wij over de volgende disciplines in ons eigen gezondheidscentrum: logopedie, huidtherapie, osteopathie, (kinder) ergotherapie, psychologische zorg en podotherapie. 
Vanuit deze brede visie op gezondheid, leggen wij u in duidelijke taal de oorzaak uit en de wijze waarop wij samen met u de klacht gaan aanpakken.

Heeft u een blessure of een dreigende fysieke kwetsuur?

Wat zou u er dan wel of niet mee moeten doen? Geef het door aan één van de sportinstructeurs of spreek één van onze fysiotherapeuten aan. Zij kunnen preventief advies geven om erger te voorkomen of u begeleiden om snel te herstellen.

Door de samenwerking tussen uw fysiotherapeut en uw sportinstructeur kan u nog optimaler revalideren binnen Medifit. We gebruiken hiervoor de meest effectieve en wetenschappelijke behandelmethodes en stellen samen met u een persoonlijk plan op. De vorderingen worden door ons nauwgezet gevolgd en geëvalueerd. 

U kunt te allen tijde de aanwezige fysiotherapeut om advies vragen of een afspraak inplannen voor een intake en onderzoek. Vanuit uw aanvullende verzekering wordt fysiotherapiebehandeling vergoed door uw zorgverzekeraar.

Met sportieve groet,

Ron Tames, Fysiotherapeut
Beau Roubos (BIG 99924531604)
Beau Roubos (BIG 99924531604)
b.roubos@fysiocompany.nl Specialisaties
Algemene fysiotherapie
Aanwezig
maandag t/m vrijdag
Registers
KNGF, KRF-NL
Christian de Rouw (BIG 99921237004)
Christian de Rouw (BIG 99921237004)
Specialisaties
Algemene fysiotherapie
Aanwezig
Donderdagavond
Registers
KNGF, KRF-NL
Aandachtsgebieden
Medical Taping, medische fitness, krachttraining en neurorevalidatie
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?