Adresgegevens
Barrierweg 3f
5622 CL Eindhoven
040-2445518
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Vacatures Eindhoven

Voor onze vestiging in Eindhoven zijn wij op zoek naar een algemeen fysiotherapeut.

FysioCompany is een uniek samenwerkingsverband van meerdere fysiotherapiepraktijken.
FysioCompany Eindhoven biedt op een laagdrempelige manier, kwalitatieve hoogwaardige fysio- en manuele-therapie, i.o. en osteopathie i.o. waarbij de mens centraal staat en waar je jezelf thuis voelt in een gemoedelijke sfeer met ruimte voor een kopje koffie of thee.

Sinds 2010 zijn we gevestigd in het moderne multidisciplinaire gezondheidscentrum MensZorg aan de Barrierweg 3F met een prachtig geoutilleerde oefenzaal. We werken samen met de andere disciplines ook allemaal hier gevestigd. Huisartsen, kinderfysiotherapie, diëtiste, apotheek.
We zijn participanten in meerdere netwerken zoals het COPD netwerk, het Chronish Zorgnet met o.a. herstelzorg COVID-19, Claudicatio en het netwerk MS zorg Nederland.

Ons team bestaat momenteel uit 6 fysiotherapeuten.

Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een empathisch, ondernemend en zelfstandig werkende fysiotherapeut waarbij de kwaliteit van de behandeling voorop staat. Daarnaast verwachten we dat je bereid bent actief deel te nemen aan onze verschillende netwerken en nevenactiviteiten, om zo de groei van de praktijk positief te ondersteunen.

Wat bieden we?
De mogelijkheid om meteen te starten is aanwezig. Door de groei is er een opbouwende agenda mogelijk. Per direct kun je 2 dagen in de week starten met mogelijkheid tot uitbreiding gedurende vakantieperiodes naar meerdere dagen.

Geïnteresseerd of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met het Centraal Bureau van FysioCompany en vraag naar Joris de Bok of mail je CV en motivatie naar joris@fysiocompany.nl of tom@fysiocompany.nl
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?