Adresgegevens
Eerste Haren 2
5233BB 's-Hertogenbosch
073-6232222
Maak direct een afspraak
Van ma t/m do kunt u van 08.00u-20.00u telefonisch een afspraak maken. Op vrijdag van 08.00u tot 17.00u.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Vallen verleden tijdNieuw op de website van het KNFG: een filmpje over het valpreventieprogramma 'Vallen Verleden Tijd'. In het filmpje zie je wat het valpreventieprogramma inhoudt en hoe dit wordt ingezet om het aantal valincidenten te verminderen. 'Vallen Verleden Tijd' is een interventie voor thuiswonende ouderen waarmee met functionele multimodale oefentherapie valincidenten worden voorkomen. Melanie Rijken verzorgt de training "Vallen Verleden Tijd".
Vallen verleden tijd informatie
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?