Adresgegevens
de Ronde 12
5683 CZ Best
073-6232222
Maak direct een afspraak
Tijdens kantooruren (08.00u-17.00u) kunt u telefonisch een afspraak maken.
073 623 2222
Praktijk in de buurt
Wat kost het mij?
Ben ik wel verzekerd voor fysiotherapie of moet ik dit zelf betalen? Ook voor al uw verzekeringsvragen kunt u bij ons terecht.
Ben ik verzekerd?

Vacature kinderfysiotherapie in Best

Kinderfysiotherapie Best vacature
Kinderfysiotherapeut( i.o.)

 
Wegens groei van onze praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste kinderfysiotherapeut.
 
Wie zijn wij? 
FysioCompany is een samenwerkingsverband van meerdere fysiopraktijken.
Fysiocompany Best is gespecialiseerd in kinderfysiotherapie en is gevestigd in het Gezondheidspunt. Verschillende medische disciplines zijn te vinden in dit 1e lijnszorgcentrum.
Er is een unieke samenwerkingsverband tussen kinderergotherapie, diëtiek, psychologie (kind en jeugd), logopedie en podotherapie aanwezig. 
Hierdoor zijn wij in staat om optimaal kwalitatieve zorg aan kinderen kunnen bieden. Daarnaast werken wij veelvuldig samen met de regionale ziekenhuizen en revalidatiecentra. 

Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een empathisch, ondernemend en zelfstandig werkende kinderfysiotherapeut waarbij de kwaliteit van de behandeling voorop staat. Daarnaast verwachten we dat je bereid bent actief deel te nemen aan onze verschillende netwerken en nevenactiviteiten. Om zo de groei van de praktijk positief te ondersteunen. 
 
Wat bieden we?
De mogelijkheid om meteen te starten is aanwezig.  Als (bijna) afgestudeerde kinderfysiotherapeut is een (afstudeer)stage te combineren. Door de groei is er een opbouwende agenda mogelijk. Vanaf september 2021 betreft het een volledige waarneming van 24 uur per week.

Ben je geïnteresseerd?
Overweeg jij onze nieuwe collega te worden? Neem dan contact op met Riëtte van Beerendonk voor meer informatie over deze vacature op telefoonnummer 073-6232222. Sollicitaties kunnen worden gemaild aan r.v.beerendonk@fysiocompany.nl 
Alles over vergoeding van fysiotherapie
Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.
Ben ik verzekerd?