Zijn wij op zoek naar u?


Gratis inloopspreekuur bij FysioCompany Waalwijk

Iedere maandagavond tussen 19.00 en 20.00 kunt u kosteloos bij FysioCompany Waalwijk terecht op het inloopspreekuur. U heeft geen verwijzing van de huisarts nodig en kuntgeheel vrijblijvend bij de fysiotherapeut binnenlopen met uw vragen. In een consult van circa 10 tot 15 minuten worden uw klachten beoordeeld en krijgt u een deskundig advies.

Voor iedereen

Het spreekuur is bedoeld voor iedereen die bepaalde klachten ervaart (bijvoorbeeld als u na het weekend veel last houdt na het sporten) en hierover graag advies wil van een fysiotherapeut. Lijken uw klachten in eerste instantie niet ernstig genoeg om een afspraak te maken maar wilt u wel graag advies hoe verder te handelen, dan moet u zeker eens langskomen op het spreekuur. Bij drukte kunt u plaatsnemen in de wachtruimte en staat er een lekker kopje koffie voor u klaar.

Na het advies

Het spreekuur is vrijblijvend maar als er na analyse van de klachten blijkt dat fysiotherapie aan het herstel kan bijdragen, is het mogelijk om een afspraak te maken. FysioCompany is gevestigd aan Putstraat 1 te Waalwijk. De praktijk is goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. FysioCompany Waalwijk werkt samen met Milonclub Waalwijk, die is gehuisvest in hetzelfde pand. U hoeft hier echter geen lid van te zijn om op het spreekuur te komen.

Voor meer informatie kunt u bellen met 0416-745083 of 073-6232222.


 

ONZE NIEUWE LOCATIE IN WAALWIJK

Deel deze pagina: