De praktijk in Waalwijk biedt in samenwerking met Medifitsmilonclub een nieuw concept aan.
Wilt u graag fitter en slanker worden, maar daar niet teveel tijd aan besteden? Maak dan kennis met de Milon cirkel.

  1. Fit in 2 x 35 minuten per tien dagen: een volledige training, klaar in 35 minuten!
  2. Vijftien keer meer resultaat: de stofwisseling wordt vijftien keer langer verhoogd dan bij traditioneel fitness
  3. Toestellen passen zich automatisch aan aan uw lengte en gewicht: al uw gegevens staan op een chipcard die de toestellen kunnen lezen
  4. Individueel sporten, maar toch ook samen: iedereen sport in hetzelfde ritme op een eigen niveau
  5. Revolutionaire contrabeweging: niet alleen effect bij de heen-beweging, ook bij de terug-beweging!

Wat is de Milon Cirkel?

De Milon Cirkel is een succesvol Duits concept. Het is een afwisselend oefenprogramma dat plaatsvindt in een cirkel van acht verschillende volautomatische toestellen (kracht en cardio). In het midden van de cirkel staat een zuil die aangeeft wanneer u naar het volgende toestel moet overstappen. Per toestel worden uw persoonlijke instellingen zoals gewichten, zadelhoogte en afstanden  opgeslagen op een chipkaart. U kunt dus niets meer fout doen! Het is snel, veilig en heel eenvoudig. Bovendien is er altijd een coach in de cirkel aanwezig die zorgdraagt voor een goede sfeer en extra instructie waar nodig. U kunt tevens op ieder moment inzien hoeveel vooruitgang u reeds heeft geboekt.

In totaal duurt je training slechts 35 minuten!

Uw volledige training op de Milon Cirkel duurt slechts 35 minuten! Wanneer u eerst een warming-up doet, wat we aanraden, komen er ongeveer acht minuten bij. U krijgt geen kans om u te vervelen door de afwisseling. Spieroefeningen duren slechts één minuut; de conditie-oefeningen slechts vier minuten. Het belangrijkste is dat u voelt dat u in slechts 35 minuten tijd écht goed gesport hebt. De work-out is voorbij voor u het weet!

Om u een goed beeld te geven van deze manier van training, vindt u hieronder een voorbeeld filmpje.


 

 

Deel deze pagina: