FysioCompany Strikkers,de Rooij & Jongmans is een kleinschalige praktijk, bestaande uit drie ervaren therapeuten en een jonge collega.
In onze  praktijk staat persoonlijke aandacht voor de cliënten voorop, zij worden altijd behandeld door hun eigen fysiotherapeut.
Dit is een speerpunt binnen onze benadering .Binnen een plaats als Drunen, waar veel praktijken zijn, is dit een belangrijk item.
Wij streven ernaar te werken in een vertrouwde sfeer, die de patiënt uitnodigt om zijn problematiek in relatie tot zijn/haar  welzijn bespreekbaar te maken en daarnaast actief te werken aan zijn/haar herstel. 

Naast algemene fysiotherapie bieden wij als enige praktijk in Drunen en omgeving ook acupunctuur. Voor meer informatie omtrent acupunctuur kunt u een kijkje nemen op de website van de Nederlandse Vereniging voor acupunctuur. Onze collega Joop de Rooij is aangesloten bij deze vereniging. Op deze website kunt u de meeste informatie vinden, mocht u na het lezen hiervan nog vragen hebben, dan beantwoorden wij graag al uw overige vragen.
Zowel fysiotherapie als acupunctuur is toegankelijk zonder verwijzing, vergoedingen zijn afhankelijk van de afgesloten aanvullende verzekering.

BTW vrijstelling over acupunctuurbehandelingen voor NVA-leden

Per 1 april 2016 is het nieuwe beleidsbesluit van de staatssecretaris over de BTW vrijstelling gepubliceerd. Dit houdt in dat er geen BTW heffing meer hoeft te worden toegepast op de acupunctuurbehandelingen. Zoals u kunt zien is het acupunctuur bedrag op de rekening dus aangepast van € 57,48 naar € 50,00.
Mocht u hier meer vragen over hebben, dan zijn wij van maandag tot en met vrijdag van 08:00u tot 17:00u telefonisch te bereiken.

Wij maken deel uit van een groter samenwerkingsverband FysioCompany. Indien nodig kan hier snel en rechtstreeks  worden doorverwezen naar overige specialisaties.

Onze patienten kunnen erop vertrouwen, dat wij aan de hoogste kwaliteitseisen binnen de fysiotherapeutisch  zorg voldoen, wij zijn dan ook sinds 2003 al HKZ- gecertificeerd.

Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in:

  • Acupuntuur
  • Bekkenbodemproblematiek
  • Zwangerschapsgerelateerde klachten
  • COPD/astma
  • Adem-en ontspanningstherapie
  • Oncologie
  • Manuele therapie
  • Medical Taping Concept
  • Dry needling

In de avonduren kunnen geïnteresseerden terecht voor Fysiofitness en BBB-lessen. Er dient wel rekening te worden gehouden met een wachtlijst voor FysioFitness.
 

Deel deze pagina: