Visie

Deze praktijk, twee vrouwen sterk, voelt zich erg betrokken bij de mens achter zijn klacht. Naast de goede handvaardigheid ligt de kracht in de visie op het totale welbevinden van de cliënt.
Dit is jarenlang ons kernpunt geweest. Momenteel hebben we een aantal nieuwe speerpunten erbij m.n. aandacht voor de oudere mens en hun specifieke problematiek. Hier onder vallen vaatproblematiek (Claudicatio Intermittens ook bekend als de etalage benen), revalidatie na prothesen (heup, knie en schouder) en algemene conditie verslechtering. Dit is mede een van de redenen dat onze oefenzaal is uitgebreid met meer trainingsgerichte apparatuur.
Inmiddels is ons team uitgebreid met een mannelijke collega die deze visie zowel met zijn vaardigheden als ook met zijn persoonlijkheid ondersteunt.

Hieronder kunt u een tweetal praktijkervaringen lezen van patienten van ons.

Patiëntenervaring 1:

Mijn naam is Theo en ik ben reumapatiënt, waardoor ik in deze fysiotherapiepraktijk terecht ben gekomen. Geen verkeerde keuze, want hier heb ik de ervaring dat er zeer professioneel met mij wordt omgegaan. Na een vervelend ongeval wat mij een schouderletsel opleverde, ben ik met nog meer intentie samen met mijn therapeute een weg ingeslagen van intensieve revalidatie. Al snel boekte ik positief resultaat.
Het is een zeer fijne samenwerking, er wordt naar mij goed geluisterd, ik wordt zeer serieus genomen, iets wat heel fijn is en zeer vertrouwelijk.
Naar mijn bescheiden mening weet ik zeker dat ik in de toekomst weer kan functioneren als voorheen.

T. van de Laar

Patiëntenervaring 2:

Mijn ervaring bij FysioCompany Roermond is dat er verder wordt gekeken dan puur alleen mijn lichamelijke klachten. Daarbij spreekt “het helemaal jezelf kunnen zijn” en vandaar uit, via samenwerking tot de kern van het probleem komen, als zeer
positief. De menselijke mogelijkheden krijgen hierbij hun aandacht.

Anja

 

Deel deze pagina: