Voor een oplossinggerichte behandeling of bewegen op maat bent u bij ons aan het juiste adres

Fysiocompany Nederhemert is een fysiotherapiepraktijk in het gezondheidscentrum van Nederhemert, gevestigd in de gemeente Zaltbommel. Sinds de oprichting in 2011 is er veel veranderd in onze praktijk voor fysiotherapie. De praktijk heeft een sterke groei doorgemaakt en zich naast reguliere fysiotherapie verder gespecialiseerd in: manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten en mobilisaties volgens het Mulligan concept. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor (medische) fitness, personal training en buitensporten als bootcamp en hardlopen.
Kenmerkend voor de praktijk is de laagdrempeligheid, de kwalitatief hoogstaande zorg. Kernwaarden binnen deze praktijk zijn dan ook: patiëntgerichtheid, vernieuwing, doeltreffendheid en samenwerking.

Wat ons uniek maakt in onze regio
• We zijn onderdeel van een sterk samenwerkingsverband: Fysiocompany
• We zijn sterk patiëntgericht in het breedste perspectief, waarbij we het lichaam en geest zien als een geheel. 
• Een zeer hoge patiëntwaardering: 9+
• We zijn HKZ (ISO 9001) gecertificeerd.
 

Samenwerking binnen het gezondheidscentrum

Fysiocompany Nederhemert is gevestigd in een gezondheidcentrum. Er is een nauwe samenwerking met de overige disciplines* met hele korte lijnen. Op deze manier kan unieke zorg aangeboden worden, zoals deze altijd zou moeten zijn.
* Apotheekhoudende huisartsenpraktijk van den Dool, POH-GGZ, STMR Thuiszorg en Maatschappelijk werk, Jeugdgezondheidszorg, Valencia Verloskundigen, Bloedprikdiensten SHL en JBZ, LIV diëtiste, concultatiebureau en Spreekatelier logopedie.

Patiëntervaring

Het is best even wennen als je therapie nodig hebt, maar bij Fysiocompany in Nederhemert word je in een sfeervolle ruimte behandeld door een betrokken, deskundige therapeut. Deze verdiept zich oprecht in je klachten en luistert belangstellend naar je verhaal! Dus: zoek je een kundige therapeut met hart voor het werk? Denk er niet te lang over na en maak gewoon een afspraak bij deze praktijk.
D. van Aalst
 

Deel deze pagina: