FysioCompany Eethen opent haar deuren

EETHEN - In de oude Willem-Alexanderschool in Eethen komt een dependance van huisartsenpraktijk Wijk en Aalburg en fysiotherapiepraktijk ‘Fysiocompany’ . Muriëlle van Dongen gaat starten met ‘Dagbesteding Bijzonder’ voor mensen met een beperking.
De verbouwing van de ‘oude school’ in Eethen tot een modern verzamelgebouw met voornamelijk zorgvoorzieningen start in het najaar. Het pand is eigendom van Woonservice Meander, die zo invulling geeft aan de wensen die de inwoners hadden. Vanwege de nieuwe activiteiten worden extra parkeerplaatsen aangelegd.

Woonservice Meander werkt en overlegt samen met jongeren, ouderen, gemeente Aalburg, Dorpsraad Eethen over de sociale gebiedsontwikkeling in Eethen. Naast de transformatie van de oude school werden negen woningen als kluswoningen aangeboden aan starters, die inmiddels allemaal bij loting zijn toegewezen.

Naast een dependance van huisartsenpraktijk Wijk en Aalburg zal fysiotherapiepraktijk ‘Fysiocompany’ zich daar gaan vestigen. Muriëlle van Dongen gaat starten met ‘Dagbesteding Bijzonder’ voor mensen met een beperking. Pjotr Groenenberg vestigt er zijn onderneming ‘2wielerservice Groenenberg’ waar hij zich bezig gaat houden met het repareren en verkopen van fietsen en accessoires.

 

Deel deze pagina: